Tupeu de borfas: Lucian Isar a provocat un accident pe Valea Oltului, soldat cu mai multi raniti! Acesta a condus agresiv, facand mai multe depasiri riscante pe DN7! DOSAR PENAL!

joi, 16 martie 2017

 

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe DN 7! El era la volanul Porsche-ului (VIDEO)

 

UPDATE: Lucian Isar a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea! El a fost aşteptat şi de preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Informații de ultimă de oră despre accidentul care avut loc în urmă cu câteva ore pe Valea Oltului, la Câineni, atestă faptul că la volanului autoturismului Porsche, implicat în incidentul care a aruncat un tir pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu - mentioneaza voceavalcii.ro

Lucian Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă, spre locul accidentului plecând o ambulanță de la Spitalul Județean Vâlcea. În urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.
Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii.
În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată - potrivit voceavalcii.ro
Lucian Isar este bancher şi, pentru scurt timp, a fost ministru în primul Guvern Ponta. Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008. În mai 2012, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta.
În prezent, este consilier la Banca Feroviară şi speră să ajungă guvernatorul BNR în locul lui Mugur Isărescu.
Dacă Alina Gorghiu este la prima căsnicie, Lucian Isar a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care locuieşte la Londra - mai arata voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe