O fetita de 10 ani din Valcea a murit in ambulanta. Parintii au dus-o de doua ori la spital, dar medicii au trimis-o acasa. Procurorii au demarat o ancheta!

joi, 16 martie 2017

ambulanta

 Politistii din Valcea cerceteaza cauza mortii unei fetite in varsta de 10 ani, care a murit, marti, intr-o ambulanta, in timp ce era transferata de la Spitalul Judetean Valcea catre o unitate sanitara din Bucuresti.

In paralel, la SJU Valcea a fost deschisa o ancheta administrativa, iar medicii asteapta rezultatul necropsiei, relateaza news.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Ramnicu Valcea, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, fac cercetari pentru stabilirea cauzei decesului unei fetite care a murit saptamana aceasta intr-o ambulanta, in timp ce era transportata la un spital din Bucuresti.

Surse apropiate anchetei au declarat ca rudele fetitei au depus plangere la politie si cer verificarea cazului, in conditiile in care copila a murit in cursul zilei de marti, in timp ce era transferata de la Spitalul Judetean Valcea cu o ambulanta catre o unitate sanitara din Bucuresti.

Apropiatii familiei spun ca in zilele dinaintea decesului, fetita, eleva in clasa a patra la o scoala din Ramnicu Valcea, a ajuns de doua ori la spital, acuzand puternice dureri de cap. Prima data copila a fost dusa la spital la sfarsitul saptamanii trecute cand, dupa ce a primit un tratament, a fost trimisa acasa. Marti, fetita, care a continuat sa se simta rau, a fost dusa din nou la spital unde, avand in vedere starea sa grava, medicii au decis sa o trimita la o unitate sanitara din Bucuresti, dar ambulanta care a preluat-o nu a ajuns prea departe, intrucat pe drum copila a intrat in stop cardio-respirator.

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, medicul George Branzan, a declarat pentru News.ro ca la nivelul unitatii sanitare a fost deschisa o verificare administrativa in urma decesulul fetitei. Reprezentantii spitalului asteapta rezultatul necropsiei in uma carei se va stabili cauza decesului.

Sursa foto: Vocea Valcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “O fetita de 10 ani din Valcea a murit in ambulanta. Parintii au dus-o de doua ori la spital, dar medicii au trimis-o acasa. Procurorii au demarat o ancheta!”

  1. Asa e la valcea....merg cu mama la spital si se simțea rau...ne spune o asistenta care abia mergea de cat era de mare sa asteptam ca doctorul este intr o operație...asteptam...asteptam...intr un final vine doctorul foarte nervos si dupa o vagă consultație ii spune mamei sa ia paracetamol...pentru o afecțiune la un picior...normal ca am plecat spre alt spital,alt oraș...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe