Fosta iubita a lui Roibu, handbalista Adina Meirosu, a devenit in sfarsit mama! Sportiva se iubeste acum cu un fotbalist si a nascut in secret

miercuri, 15 martie 2017

Fosta mare handbalista Adina Meirosu, considerata printre cele mai frumoase sportive, a trecut printr-o drama teribila in vara lui 2010. La inceputul lui iulie, cand era insarcinata cu gemeni, in doua luni, a aflat ca unul din acestia  are probleme la inima, astfel ca a mers la o clinica din Belgia si, printr-o injectie, a intrerupt evolutia fatului.Adina si fostul ei sot, Ovidiu FieraDupa 3 saptamani, Adina a pierdut si al doilea copil, iar dupa aceasta suferinta teribila s-a despartit si de sotul ei, Ovidiu Fiera. Handbalista Oltchimului s-a retras apoi din sport si a incercat sa-si refaca viata sentimenatala alaturi de Constantin Roibu, directorul societatii Oltchim, desi intre cei doi era o diferenta de varsta considerabila.

Relatia nu a mers, iar Adina l-a cunoscut apoi pe Bogdan Pintea, un profesor de sport din Ramnicu-Valcea si jucator de fotbal al echipei CS Chimia 2012 Rm. Valcea. Adina a ramas din nou gravida, dupa cosmarul din 2010, iar de data asta sarcina a decurs fara probleme, ea nascand  fetita, pe 1 martie, conform presei locale.Actualul iubit al Adinei e fotbalist"Adina traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Pintea...Cei doi au primit la inceputul acestei luni cel mai frumos martisor. Pe 1 martie, Adina a adus pe lume o fetita, care va purta numele Agatha”, a dezvaluit ziarul Arena valceana. De altfel, Adina a si postat o fotografie emotionanta cu piciorusele fetitei ei si cu un snur agatat de deget, pe post de martisor! 

Sursa> wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe