Comuna Budeşti, TIGRUL ECONOMIC al judeţului Vâlcea! Până în anul 2020, numărul de salariaţi din localitate va creşte la 15.000. Se va construi şi un mini aeroport!

marți, 14 martie 2017

„Conform prognozelor economice, până în anul 2020, numărul de salariaţi care vor lucra pe teritoriul comunei noastre se va ridica la nivelul de peste 15.000, din care jumătate în multinaţionale sau în investiţii cu capital străin. În zona Barza - singurul loc care se pretează pentru un mic aeroport în apropierea municipiul Râmnicu Vâlcea - se pregătesc studiile premergătoare pentru o pistă şi un terminal. Acest mini aeroport va deveni extrem de util în următorii 5 ani, odată cu accelerarea vieţii economice în judeţ. Avem nevoie să fim sprijiniţi de către Consiliul Judeţean, dar şi de la Bucureşti, pentru pregăti una din cele mai importante investiţii în infrastructura de transport din Vâlcea.

Acum, Primăria Budeşti lucrează la documentaţia privind trei noi puncte de acces rutier cu Râmnicu Vâlcea, pentru a facilita sistemul de trafic dintre cele două unităţi administrative. Comuna noastră se dezvoltă, devine atractivă din punct de vedere economic şi trebuie să fim la zi cu investiţiile în infrastructură” – a anunţat Primăria Budeşti, citată de www.voceavalcii.ro

17274165_1336990476346579_1671678056_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe