Directorul Lapadat de la CET a mancat-o pe... Scufia Rosie

joi, 9 martie 2017

Directorul Zelici de la CET Govora este un “tanar viitor pensioner” care considera ca menirea lui in societate este de a hrani cainii maidanezi, un suflet nobil. Vine cand vrea si pleaca cand vrea, incercand sa faca o strategie a CET Govora  pe 40 de ani, strategie care necesita foarte mult timp tinand cont de varsta pe care o are peste 66 de ani. Nu contestam ca a fost o capacitate la CET, dar varsta si-a pus amprenta ducandu-l spre o alta pasiune. Ii propunem sa faca un adapost privat pentru necuvantatoare, ca doar de-a lungul timpului a strans destul.E pacat sa tina apartamentele cumparate degeaba. Din aceeaşi zonă, directorul Lapadat omul cu banii, lupul cu blana de miel care pana mai ieri a mancat ” Scufita Rosie”, iar acum pozeaza in vanatorul care vaneaza lupul,  pazeste in continuare  turma. Oare exista un cioban care sa numere oile sa vada cum si cand au murit?! Oare nu a contribuit cu nimic si nu se face vinovat de starea in care a fost adusă societatea, la intrarea în insolvenţă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Directorul Lapadat de la CET a mancat-o pe... Scufia Rosie”

  1. Lapadat o are pe sorasa Cioban sef , cu girul Sri, cumnatul lui Lepadat detinator de tehnica , gen microfoane clopotele la gatul oilor, ascune prin birouri sa vada ce vorbesc Oile. Cum behaie cate o oaie, Poc cu ciomagul in cap.
    Cine sa ii verifice pe Ciobanii de Racovita !!(?

  2. Adevarat ce se spune despre Constantin Dan Lapadat. Cum este posibil ca acest ipochimen sa scape tuturor controalelor de la CET Govora si ami ales ce s-a intimplat in cazul Sova. C a, doar el a fost cu banii si este putin probabil sa nu sa se fi lins pe degete.
    Este de interes sa se afle si cum a luat sacul de euro la despagubirile pe terenurile pe care vor fi amplasate bretelele la podul peste OLT.
    Are cineva , totysi urechi sa auda?
    Sau ,chiar toti cei ce trebuie sa scoata adevarul la iveala au fost mituiti.

  3. Cel mai toxic director a CET Govora , Dan Lapadat, impreuna cu ceilalti atirnati care au furat cit au putut sa puna mina de la mina si sa dea banii inapoi.
    Apropos. Cine tine firma Nova Oas pe atitia bani pe luna , fara sa faca nimic?
    Sau asa se spala o parte din bani. Ca la Nova , nu ca la Nufarul.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe