La USG CIECH Ramnicu Valcea - AMONIACUL ITI TAIE RESPIRATIA?! Salariatii isi cer drepturile!

miercuri, 8 martie 2017

Punem la dispozitia autoritatilor competente scrisoarea salariatilor din USG CIECH Ramnicu Valcea , care isi cer drepturile, fara insa sa-i auda cineva:

Salariatii USG CIECH Ramnicu Valcea isi doresc publicarea acestui articol in media.
Suntem extremi de indignati de actiunile conducerii noastre, cat si a reprezentatului sindicatului. Informatiile sunt realitatea a ceea ce se intampla pe platforma chimica.

„Stimate Domnule Director,

Salariaţii Uzinelor Sodice Govora Ciech SA din Râmnicu Vâlcea stiu că ANAF-ul Craiova a aplicat o amendă foarte mare societăţii USG. Juriştii societăţii au contestat aceasta decizie, găsind fel de fel de tertipuri avocăţeşti. Surse credibile din serviciul financiar afirmă că aceşti domni inspectori veniţi în control sunt aburiţi cu tot felul de documente, sunt plimbaţi prin fabrică de ochii lumii, că societatea are pierderi în continuare, deşi directorul general afirmă prin presă sus şi tare că a scăpat societatea de faliment şi este pe profit,dar nimeni nu-şi pune întrebarea că 300 de salariaţi au plecat din societate, iar cei care au rămas, muncesc dublu pe salarii de mizerie.
Salariaţii societăţii sunt revoltaţi pentru că toate controalele care vin în societate, nu sunt direcţionate la acele locuri de muncă unde este praf ’’de-l tai cu cuţitul”, nu sunt duse nici la acele locuri de muncă unde amoniacul îţi taie respiraţia. Vă mai informăm că documentele prezentate inspectorilor ANAF referitoare la inventarul făcut de societate la sfârşitul anului sunt fictive şi nu prezintă realitatea societăţii, inventarul real fiind cu pierderi şi lipsuri în gestiune, acesta fiind dosit (este vorba de inventarul la care s-a aplicat amenda, materiile prime au intrat în societate, dar produsul finit a ieşit nefacturat). Vă mai rugăm să trimiteţi o echipă de control ANAF-ANTIFRAUDĂ la Sindicatul “Sodistul” care are sediul în pavilionul central al USG Ciech să verifice în ce conturi ajung cotizaţiile salariaţiilor şi care sunt dobânzile aferente.În speranţa că veţi da curs solicităriilor noastre, vă mulţumim anticipat.

Salariaţii societăţii USG CIECH ”

Poate actuala conducere a CJ va cere un control la societatea care a intrecut orice regula de bun simt din Romania si nu va pactiza cu mafia...

Rugam autoritatile competente sa VERIFICE aspectele sesizate in aceasta scrisoare de angajati ai societatii USG CIECH Ramnicu Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe