Şase persoane, arestate preventiv în urma percheziţiilor de ieri

marți, 7 martie 2017

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, ar fi fost constituit un grup infracţional în scopul cultivării şi comercializării de cannabis, pe raza judeţului Vâlcea. Cultura ar fi fost dezvoltată într-o casă din localitatea Prundeni, judeţul Vâlcea.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 7.095 de grame de cannabis, 87 de plante de cannabis, 10 seminţe de cannabis, 2 arme de foc, 86 de cartuşe cu glonţ, instalaţii de umiditate şi căldură, 4 grindere, 2 cântare şi 8 telefoane mobile. De asemenea, au fost ridicaţi 54.850 de lei, 480 de euro şi 240 de lire sterline.

Şase persoane au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comercializare de cannabis, traficanţii fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Vâlcea.  Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Râmnicu Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Râmnicu Vâlcea au efectuat, ieri, 16 percheziţii domiciliare, în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în localităţile Prundeni, Ioneşti şi Milcoiu, din judeţul Vâlcea. Activităţile vizează persoane bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis indoor.

Poliţiştii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.  Printre suspecţi se află şi mai mulţi minori. Unul dintre ei, elev la Liceul Tegnologic Antim Ivireanu din Rm Vâlcea, a fost ridicat de poliţie din sala de curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe