Sparle si soparle, 06.03.2017

duminică, 5 martie 2017
  • Poate acum se vede cel mai bine „marele management” al doctorului inginer Constantin Roibu la conducerea societăţii Protectchim SRL, cel care a adus în colaps financiar Oltchim în cei 20 de ani de „domnie”. Atât timp cât a fost condusă de fostul administrator Nicolae Enache, Protectchim avea profituri uriaşe din multele lucrări de construcţii pe care le realiza la timp şi în condiţii de calitate, însă după doi ani de la moartea fondatorului firmei, Constantin Roibu a adus societatea în insolvenţă, cu datorii şi pierderi, foarte aproape de faliment. Ca să nu mai punem la socoteală dezorganizarea totală din şantierele de construcţii, iar exemplul de la „Mirajul Oltului” din Călimăneşti (care dă mari bătăi de cap Consiliului Judeţean) este elocvent în acest sens.

 

  • Inspectoratul General al Poliţiei Române a cumpărat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, paturi şi saltele pentru 26 de centre de reţinere şi arestare preventivă din ţară. Pentru furnizarea de saltele, IGPR a atribuit pe 27 februarie un contract societăţii Softmet SRL din Râmnicu Vâlcea, în valoare de peste 2,4 miliarde de lei vechi. Firma respectivă are sediu... într-un apartament din Ostroveni, nu are nici un angajat iar în anul 2015 a obţinut o cifră de afaceri de 2,1 miliarde de lei vechi, potrivit situaţiilor de la Ministerul Finanţelor.

 

  • La întâlnirea de miercuri cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, directorul Bibliotecii Judeţene Vâlcea, Remus Grigorescu, a făcut prezentarea instituţiei în... limba română. A fost nevoie de un translator care să-i traducă în engleză ambasadorului Klemm. La fel şi discursul oficial susţinut de directorul Bibliotecii a fost tot în română, ceea ce îl făcea pe amabasadorul SUA să se uite distrat pe tavanul şi pereţii clădirii. Reamintim că Remus Grigorescu este conferenţiar universitar doctor, a fost prefect o scurtă perioadă, iar acum este consilier local, ceea ce impunea, ca director al unei biblioteci judeţene, să cunoască limba engleză. Shame on you, mister Grigorescu!

 

  • După ce s-a despărţit de politică, fostul consilier local liberal Liviu Boban a luat calea străinătăţii şi s-a stabilit definitiv în Insulele Canare, unde şi-a deschis o afacere... cu clătite şi gogoşi. Alţi foşti consilieri locali care s-a dedicat exclusiv afacerilor sunt: Cosmin Constantinescu, Romeo Rădulescu, Mihai Persu, Adi Panduraşu, Bogdan Pruteanu, etc.

 

  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 85 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe