Accident în Vâlcea. Trei persoane au fost rănite

marți, 28 februarie 2017

Marți seară s-a produs un accident în Vâlcea, soldat cu trei persoane rănite. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Costești din județul Vâlcea. În autoturismul care a intrat într-un cap de pod se afla și un bebeluș de 8 luni, care acum se află în afara oricărui pericol.

Soferul autorurismului conducea pe direcția Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, au fost răniți șoferul, soția acestuia, dar și nora celor doi. Conform purtătorului de cuvând al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, în mașină se mai afla în bratele mamei lui și un bebeluș de 8 luni, care este în afara oricărui pericol, potrivit voceavalcii.ro.

Poliția a demarat o anechetă și se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

În urmă cu doar câteva zile, un alt accident s-a produs în apropiere de Vâlcea. Traficul feroviar a ost blocat între Sibiu și Vâlcea din cauza unui accident pe Valea Oltului. Un camion, care transporta sucuri, s-a răsturnat pe calea ferată, în localitatea Câineni.

Șoferul tirului, un bărbat de 50 de ani din județul Bihor, circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vălcea. La un moment dat, a pierdut controlul și s-a răsturnat cu mastodontul în afara părții carosabile, au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea, citați de Turnul Sfatului.

Bărbatul, aflat la volan, a fost încarcerat, iar un echipaj de la ISU Sibiu și un echipaj SMURD Sibiu au fost chemați la locul accidentului. Victima a fost trasportată la spitalul din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe