Șpârle și șopârle, 27.02.2017

duminică, 26 februarie 2017
  • Aflându-se pe locul II pe lista de candidaţi ai „galbenilor”, Stănculescu îi va lua locul automat lui Buican în Parlament dacă dispare direct, prin implicarea DNA, cel care a câştigat alegerile legislative din 11 decembrie 2016 de pe primul loc, însă vâlcenii nu vor avea nici un avantaj cu „avocatul” Victor Stănculescu, deoarece amândoi sunt făcuţi din acelaşi „aluat”!

 

  • Am intrat în posesia declaraţiei de avere a primarului staţiunii Voineasa, Gabriel Năstăsescu, de unde aflăm că acesta este proprietar a patru terenuri forestiere şi agricole, din care unul în Voineasa şi trei în judeţul Olt în suprafaţă totală de circa 80.000 mp, la care se adaugă o vilă în Voineasa de 161 mp. De la BRD, primarul din Voineasa a luat în anul 2012 două credite de 770 milioane de lei vechi, iar în anul 2015 a câşigat de la Ocolul Silvic Voineasa circa 270 milioane de lei vechi.

 

  • În atenţia Poliţiei şi Autorităţii Rutiere Române Vâlcea: microbuzele firmei Matdan (condusă de controversatul patron Daniel Matei) circulă mai mereu peste capacitatea locurilor pentru pasageri pe traseul Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani. În plus, oamenii care au mers cu respectivele microbuze se plâng de condiţiile mizerabile de transport şi de faptul că acestea sunt adevărate „bombe pe roţi” vechi de 30-40 ani şi care trebuiau casate de mult timp!

 

  • S-a mai scris în presa locală că Guvernul a adoptat în şedinţa de joi o hotărâre privind alocarea de fonduri pentru restaurarea, modernizarea şi extinderea clădirii Tribunalului Vâlcea, dar nu s-a consemnat că această investiţie este mult mai amplă, care se va întinde pe o perioadă de trei ani, şi care va costa peste 40,15 milioane RON (circa 9 milioane de euro). Într-un final, se poate spune că în anul 2019, Tribunalul Vâlcea va dispune de un sediu modern, dotat cu toate facilităţile şi care va respecta standardele europene în materie.

 

  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 78 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe