Conducerea PSD Valcea s-a intalnit cu sindicalistii de la Uzinele Sodice Govora

vineri, 24 februarie 2017
Fotografia postată de Neata Eugen.
Fotografia postată de Neata Eugen.

Astazi, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean si colegii mei, parlamentarii PSD Valcea, am participat la intalnirea cu reprezentantii Sindicatului "Sodistul" si Sindicatelor Exploatarii Miniere Valcea.
Am discutat despre problemele legate de continuarea activitatii exploatarii miniere Bistrita-Costesti. Reprezentantii sindicatelor au solicitat sustinerea, alaturi de Prefectura si Consiliul Judetean, unui proiect de hotarare de Guvern prin care sa se modifice si completeze limitele Parcului National Buila-Vanturarita. Prin proiectul respectiv se doreste scoaterea din Parcul national a suprafetei de 16 hectare si includerea acestora in perimetrul de exploatare al intreprinderii minere. Aceasta modificare este importanta pentru asigurarea calcarului, necesar bunei functionari a societatilor comerciale: Uzinele Sodice Govora Ciech, CET Govora si Oltchim.
Un alt punct al discutiilor purtate se refera la sustinerea unor amendamente legislative, cu privire la reducerea varstei de pensionare a cetatenilor care locuiesc in aproprierea Platformei Chimice Ramnicu Valcea.
Asigur reprezentantii Sindicatelor de toata sustinerea mea pentru realizarea acestor proiecte benefice atat locuitorilor, cat si judetului Valcea.

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Conducerea PSD Valcea s-a intalnit cu sindicalistii de la Uzinele Sodice Govora”

  1. Nu pot sa cred ca , presedintele CJ - urmare a unui telefon de felicitare prilejuita de ziua de nastere - a acceptat sa stea la aceeasi masa – fiecare de cealalta parte - , cu sindicalistii USR , care sunt principalii vinovati de faptul ca , sclavagismul exista si persista in societatile comerciale din Romania.
    Acesti indivizi , sunt principalii vinovati pentru infracțiunile de delapidare, abuz în serviciu, uzurparea funcției, constituirea unui grup infracțional in aceasta societate comerciala , pentru ca , au inchis ochii la toate abuzurile facute de fetele vesele , numai pentru avantajele lor personale.
    Cine credea vreodata ca , Ionel – un simplu executant – se va plimba cu Audi sau domnul Adi va ajunge sa-si construiasca un castel la prêt de cotet.
    Witold Urbanowski, în calitate de reprezentant al Ciech Soda România, a stiut sa manipuleze pe toti acesti pigmei –care scriu cu o litera de mina si una de tipar – si in primul rind fetele promovate pe functii pe care nu le merita , dar pe care le-au cistigat cu mare sudoare si fara pudoare.
    Fantele de Kaczawa , a stiut sa le puna piciorul pe grumaz , tuturor acestor pigmei , avizi de putere si zloti. Ma intreb daca , vreodata , muncitorii care lucreaza ca in epoca primitiva , vor avea curajul sa-I ia la intrebari pe toti acesti neica nimeni , de unde atita opulent pe capul lor , avind in vedere pregatirea , sau mai bine zis lipsa de pregatire.
    Sper ca liderul PSD Valcea sa realizeze penibilul in acre a cazut si sa se delimiteze de aceste ipochimene interesate , numai in avantajul lor. Daca este adevarat ca , procurorii DNA au demarat URMĂRIREA PENALĂ pentru fapte de corupție la CIECH Soda România , atunci ar fi cazul ca politicienii sa se dezica de acesti manipulatori de incredere si opinie. Daca nu , lumea va crede ca impart prada.
    Singura solutie de a scoate la iveala hotia este sa le verifice averea tuturor celor care batjocoresc lucratorii USR, dar fura pentru ei fara numar. Cum poti sa ai palate , daca cei multi abia traiesc de pe o zi pe alta? Oamenii stiu de ce.

  2. "Stimate Domnule Director,

    Salariaţii Uzinelor Sodice Govora Ciech SA din Râmnicu Vâlcea, vă aduc la cunoştinţă următoarele: ştim că subordonaţii dumneavoastră (2 persoane) sunt trimise în control de ceva timp la unitatea noastră, nu ştim dacă au găsit ceva nereguli, însă ştim că ANAF-ul Craiova a aplicat o amendă foarte mare societăţii USG. Juriştii societăţii au contestat aceasta decizie, găsind fel de fel de tertipuri avocăţeşti. Surse credibile din serviciul financiar afirmă că aceşti domni inspectori veniţi în control sunt aburiţi cu tot felul de documente, sunt plimbaţi prin fabrică de ochii lumii, că societatea are pierderi în continuare, deşi directorul general afirmă prin presă sus şi tare că a scăpat societatea de faliment şi este pe profit,dar nimeni nu-şi pune întrebarea că 300 de salariaţi au plecat din societate, iar cei care au rămas, muncesc dublu pe salarii de mizerie.
    Salariaţii societăţii sunt revoltaţi pentru că toate controalele care vin în societate, nu sunt direcţionate la acele locuri de muncă unde este praf ’’de-l tai cu cuţitul”, nu sunt duse nici la acele locuri de muncă unde amoniacul îţi taie respiraţia. Vă mai informăm că documentele prezentate inspectorilor ANAF referitoare la inventarul făcut de societate la sfârşitul anului sunt fictive şi nu prezintă realitatea societăţii, inventarul real fiind cu pierderi şi lipsuri în gestiune, acesta fiind dosit (este vorba de inventarul la care s-a aplicat amenda, materiile prime au intrat în societate, dar produsul finit a ieşit nefacturat). Vă mai rugăm să trimiteţi o echipă de control ANAF-ANTIFRAUDĂ la Sindicatul “Sodistul” care are sediul în pavilionul central al USG Ciech să verifice în ce conturi ajung cotizaţiile salariaţiilor şi care sunt dobânzile aferente.În speranţa că veţi da curs solicităriilor noastre, vă mulţumim anticipat.

    Salariaţii societăţii USG CIECH "

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe