Sparle si soparle, 23.02.2017

joi, 23 februarie 2017
  • Tot mai mulţi liberali autentici din judeţ încep să îşi dea seama că „soluţia” Cristian Buican este o pierdere pentru întreaga organizaţie PNL Vâlcea şi, de aceea, nu va mai fi votat la conferinţa judeţeană de alegeri care va avea loc în primăvara acestui an. Conform unei dispoziţii de la centru, până pe 2 mai 2017 trebuie organizate alegeri în toate filialele din ţară şi desemnaţi delegaţii pentru congresul PNL care va avea loc undeva în vară. Mai multi membrii liberali din Vâlcea spun că nu îl vor mai vota pe deputatul Cristian Buican pentru un nou mandat de preşedinte, întrucât există riscul ca acesta să îngroape definitiv partidul în perspectiva alegerilor din anul 2020.

 

  • Luna viitoare, Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor publice de conducere vacante de director la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea şi director economic la DGASPC Vâlcea. Anul trecut, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Consiliului Județean Vâlcea a fost condus interimar de către politruca „galbenă” Mihaela Brănescu, care a susţinut de 3 (trei) ori examenul pentru ocuparea acestei funcţii şi... nu l-a promovat. Fostul semi-preşedinte al Consiliului Judeţean, Gică Păsat, pentru „merite deosebite” în cadrul PNL Vâlcea, i-a prelungit mandatul colegei de partid probabil ţinând cont şi de nota obţinută la concurs.

 

  • După ce, în urmă cu doi ani, a vândut fabrica Hervil şi a încasat circa 10 milioane de euro de la concernul indian Wipro, Marius Burlănescu (fost subprefect o perioadă scurtă în 2010) a ales să se dedice afacerilor imobiliare. Recent, Burlănescu a obţinut de la APM Vâlcea avizul de mediu pentru construirea unei clădiri de birouri impresionante în Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian nr. 54. Înainte să fie preluată de indienii de la Wipro, acţionarii Hervil au decis divizarea fostei întreprinderi, prin desprinderea unei părţi din patrimoniul său, şi transmiterea acestei părţi către o societate existentă SC Hervil Assets Management SRL, cu sediul social în municipiul Râmnicu Vâlcea. Această din urmă societate are doi asociaţi: Gheorghe Pepenel (cu 99% din părţile sociale) şi fiica sa Ana Luiza Burlănescu (cu 1%), soţia... fostului subprefect Marius Burlănescu. Divizarea SC Hervil SA s-a făcut prin desprinderea activităţilor de închiriere şi subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi transmiterea acestora către SC Hervil Assets Management SRL.

 

  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 74 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe