Vâlcenii susţin Guvernul Sorin Grindeanu

marți, 21 februarie 2017

 

Declaraţie politică
Valcenii sustin Guvernul  Sorin  Grindeanu

Romanii au votat in 11 decembrie 2016  PSD si Programul de dezvoltare economico – sociala a Romaniei , program  ce  poate fi pus în aplicare doar de actualul Guvern condus de Sorin Grindeanu.  Cu toate  disputele  si evenimentele din spațiul public, pana in prezent  Guvernul Grindeanu  a  luat mai multe măsuri în favoarea românilor decât  a luat în anul 2016  guvernul tehnocrat  si a demonstrat  si demonstreaza in continuare că se ține de cuvânt . De aceea  majoritatea romanilor   îl susțin necondiționat pe premierul Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală în implementarea planului de guvernare .

Românii  au  nevoie de lideri care să îi reprezinte si sa le apere  interesele iar guvernarea  Romaniei  nu se poate face decât în parteneriat cu  acei  romani  care iubesc România și doresc unitatea si dezvoltarea ei.

Avem  Parlament legitim ales în urma votului din 11 decembrie 2016. Avem  un  Guvern legitim desemnat de majoritatea parlamentară. Pentru a se putea construi şi a se putea pune în aplicare programul de guvernare  al PSD , este nevoie de stabilitate pentru ca acest  program  include pe langa alte masuri  şi măsuri de reformare a sistemului juridic ( inclusiv  de îmbunătăţire a codurilor penale si  civile )  în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale şi cu deciziile Comisiei de la Veneţia.

Am fost la sfarsitul saptamanii trecute in  teritoriu , in  Rm. Valcea  , unde am stat de vorba cu multi valceni ( dintre care si multi tineri )  care in unanimitate  m–au  rugat  sa comunic conducerii centrale a PSD personal domnului Presedinte Liviu Dragnea , personal primului ministru Sorin Grindeanu , ca   isi exprimă întreaga susţinere faţă de Guvernul Grindeanu, de Programul de Guvernare social-democrat orientat spre interesele romanilor si Romaniei  si ca  isi  doresc ca   Executivul să îşi continue seria reformelor în domenii cheie, precum educație, sănătate, legislație penală și salarizare.

Valcenii  ca si majoritatea romanilor isi  doresc ca in aceasta tara sa fie liniste ,  ca parlamentul ,  guvernul si toate institutiile statului   sa lucreze in liniste  pentru romani si fiecare  sa – si faca corect si legal atributiile pentru care au fost infiintate, astfel ca romanii sa îndrăzneasca să creada  că viitorul  lor  este aici, acasă .

 

 

Deputat ;  Cocos Vasile
Colegiul  40 Valcea
Grupul Parlamentar PSD , 21.02.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe