Sparle si soparle, 20.02.2017

luni, 20 februarie 2017
  • Cu toate că a fost aproape 10 ani profesor de matematică la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, deputatul liberal Cristian Buican nu ştie... să socotească pe degete câte luni au trecut de la alegerile locale de anul trecut. Astfel, la o emisiune de la un post local de televiziune, „matematicianul” Buican a spus despre Constantin Rădulescu că este în funcţia de preşedinte de 1 an, când de fapt acesta are mai puţin de opt luni de când ocupă respectiva demnitate....

 

  • Primăria Râmnicului anunţă organizarea dezbaterii publice pentru „Planul de mobilitate urbană durabilă al municipiului Râmnicu Vâlcea”. Dezbaterea va avea loc în data de 23 februarie 2017, orele 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local.

 

  • Zilele trecute, judecătorii de la Curtea de Apel București au decis să o elibereze din arestul la domiciliu pe vâlceanca Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), admiţându-i astfel contestația. Însă, pe de altă parte, judecătorii i-au instituit o altă măsură restrictivă, aceea a controlului judiciar. În urmă cu două luni, „intelectuala” Ana Maria Pătru a fost arestată preventiv, fiind pusă ulterior în arest la domiciliu. Ea este inculpată într-un dosar de spălare de bani şi trafic de influenţă, infracţiuni pe care le-ar fi comis în perioada cât era şefă la AEP.

 

  • Conform ultimei declaraţii de avere deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a trebuit să se „mulţumească” anul trecut cu venituri de 178 milioane de lei vechi (din funcţia de consilier personal la Consiliul Judeţean) şi cu 265 milioane lei vechi din pensii, însă a compensat prin faptul că soţia sa a primit dividende de la firma SC Unisem SA de circa 100.000 euro. Ca avere, Lovin a mai consemnat un depozit bancar de 7.000 euro, o maşină Mercedes din... anul 1987, două apartamente (în Râmnicu Vâlcea şi Cluj Napoca), o casă de locuit în Ocnele Mari şi un teren de 4.650 mp în zona Copăcelu.

 

  • Se aude că primarul staţiunii Voineasa, Gabriel Năstăsescu, eliberează certificate de urbanism şi autorizaţii de construire dubioase către tot felul de „rechini imobiliari” care construiesc pensiuni în jurul pârtiei de schi.

 

  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 71 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe