Consiliul Județean Vâlcea va participa la cea de-a II-a ediţie a Târgului de Turism al Olteniei

luni, 20 februarie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 10-12 martie 2017, va avea loc, la Craiova în Centrul Multifuncţional, a II-a ediţie a Târgului de Turism  al Olteniei, care va reuni expozanţi din regiunea Oltenia şi din străinătate.

Preşedintele Consiliului Judetean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, a aprobat participarea la acest eveniment, în calitate de expozant, a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în judeţul Vâlcea.

Astfel, într-un stand de 20 mp, reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea, alături de colegii din Centrele de Informare Horezu, Calimanesti, Perişani, Ocnele Mari, Sălătrucel, Serviciul Public Judeţean Salvamont, precum şi de reprezentanţi ai Memorialului Nicolae Bălcescu şi ai altor instituţii de cultură, vor scrie “povestea standului”, prezentând cele mai atractive obiective turistice din zonă pentru diverse nişe de turism, precum şi oferte turistice specifice sărbătorilor pascale.

În stand vor fi prezenţi şi meşteri populari, ce vor oferi demonstraţii de prelucrare a lutului şi a borangicului, tradiţiile locale constituind un important punct de atracţie turistică în judeţul Vâlcea.

Prin participarea la Târgul de Turism al Olteniei se doreşte atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Vâlcea, pe tot parcursul anului, precum şi fidelizarea acestora.

Mulţumim primarilor care au răspuns pozitiv la demersul nostru de promovare a judeţului Vâlcea, fotografilor profesioniști și amatori care au acceptat să folosim operele lor şi colaboratorilor mass-media care contribuie la povestea noastră.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

20.02.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe