Urmarire ca in filme a unui copil pe... motocicleta!

duminică, 19 februarie 2017

 

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Berbeşti în timp ce desfăşurau activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere, au observat pe drumul sătesc Valea Stejarului, pe raza comunei Sineşti, conducătorul unui moped care a întors brusc, conducând cu viteză mare în direcţia opusă.

Poliţiştii au pornit in urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase in funcţiune, însă conducătorul mopedului a ignorat semnalele, iar în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de acesta, a abandonat mopedul într-un şanţ şi a escaladat gardul în curtea proprietăţii lui G.I., din satul Valea Stejarului, fugind prin spatele imobilului acestuia.

Mopedul abandonat nu avea numere de înmatriculare ori înregistrare, acesta fiind depozitat la sediul Postului de Politie Sineşti in vederea continuări cercetărilor.

Din cercectările efectuate, poliţiştii au stabilit că, mopedul în cauză a fost condus de minorul G.A.D., de 15 ani, din comuna Sineşti.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul conducerii unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe