Ce avere are deputatul pensionar Dumitru Lovin

duminică, 19 februarie 2017

Conform ultimei declaraţii de avere deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a trebuit să se „mulţumească” anul trecut cu venituri de 178 milioane de lei vechi (din funcţia de consilier personal la Consiliul Judeţean) şi cu 265 milioane lei vechi din pensii, însă a compensat prin faptul că soţia sa a primit dividende de la firma SC Unisem SA de circa 100.000 euro. Ca avere, Lovin a mai consemnat un depozit bancar de 7.000 euro, o maşină Mercedes din... anul 1987, două apartamente (în Râmnicu Vâlcea şi Cluj Napoca), o casă de locuit în Ocnele Mari şi un teren de 4.650 mp în zona Copăcelu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ce avere are deputatul pensionar Dumitru Lovin”

  1. Chiar nu inteleg ce i-a mai trebuit politica daca este atit de pricopsit. Cred ca de la com ce este nu sta acasa de frica sa nu-l ia mentorul sau.
    Nu pot sa cred ca , din citi politicieni exista , Tariceanu , cel ce are atitea fete cite neveste a tinut, s-a orientat la zoaie tache , libidinosul si mincinosul.
    Pentru ca , minciuna are picioare scurte vor iesi la suprafata toate matrapazlicurile prin care acest , mos teaca , a distrus carierele politice a zeci de ALD-isti.
    Viitorul va scoate la suprafata toate zoaiele ca si apa de ploaie.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe