Falimentul caselor de pariuri este inevitabil

sâmbătă, 18 februarie 2017

 

Peste 20.000 de pariori din Romania au accesat in mai putin de 24 ore pagina unde echipa Pariuri1x2 a dovedit cum pot fi invinse casele de pariuri.

Pariorii au dorit sa vada cu ochii lor si sa verifice zvonurile care au circulat in ultima saptamana in mediul online si in agentiile de pariuri de la noi din tara. 20 de ponturi consecutive corecte si suma initiala multiplicata de peste 13 ori este rezultatul provocarii lansata de Dan Bara si Sabin Parvan, cei mai experimentati oameni din lumea pariurilor din Romania. Acestia si-au propus sa dovedeasca cum pot fi invinse casele de pariuri prin disciplina si rabdare si au reusit cu succes, reusind in acelasi timp sa faca sute de pariori fericiti. Pariorii erau obisnuiti ca zi de zi sa parieze pe biletul zilei si restul ponturilor oferite de redactia Pariuri1x2, asa ca au mers de la inceput pe mana expertilor si in aceasta provocare cu un rezultat formidabil.

Casele de pariuri sunt foarte ingrijorate pentru ca daca aceasta strategie va fi aplicata la scara larga inseamna ca vor avea probleme  serioase sa obtina profit, mai ales ca metoda este acum publica si poate fi aplicata de oricine. Cele 20 ponturi si parcursul provocarii pot fi gasite AICI.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/falimentul-caselor-de-pariuri-este-inevitabil_338175.html#ixzz4Z3fySYXK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe