Cancer de colon, tratament naturist. Distruge 90% din celulele canceroase

joi, 16 februarie 2017

Cancerul de colon este una dintre cele mai comune forme de cancer și, totodată, dificil de tratat.

Motivul este acela că, de multe ori, pacientți sunt constienți de semnele de avertizare ale acestei boli, dar nu se prezintă la medic.

Ei pierd astfel o mare șansă de supraviețuire pentru că prin colonoscopie – efectuată regulat – se pot vizualiza și diagnostica eventuale leziuni canceroase sau pre-canceroase. Astfel, în cele mai multe cazuri, boala este diagnosticată într-un stadiu avansat, cand opțiunile de tratament sunt puține și mai puțin eficiente.

Cu toate acestea, există modalități naturale pentru a preveni și trata cancerul de colon. O dietă bogată în fibre și antioxidanți, menținerea unei greutăți normale și o hidratare corespunzătoare pot reduce riscul de cancer de colon. Și mai este ceva, descoperit recent: uleiul de cocos.

Uleiul din nucă de cocos ucide celulele canceroase în două zile

Potrivit unui studiu recent, uleiul din nucă de cocos este extrem de eficient în prevenirea cancerului de colon. Oamenii de știință au studiat efectul acidului lauric din ulei de nucă de cocos (substanță care se găsește din plin în acest tip de ulei) asupra celulelor cancerului de colon.

Citește și: Litchi, beneficii. previne CANCERUL şi bolile de INIMĂ, îmbunătăţeşte DIGESTIA 

 

Cercetătorii au constatat că acest acid a fost capabil să distrugă aproximativ 93% din aceste celule canceroase, după 48 de ore de expunere. S-a constatat că acidul lauric acționează asupra celulelor canceroase pentru a le distruge în două moduri importante. În primul rând, acesta a scăzut nivelurile de glutațion în celule, apoi a crescut stresul de oxidare, condiții în care celulele canceroase au fost mai sensibile.

Deși rezultatele preliminare ale acestui studiu sunt extrem de încurajatoare, oamenii de știință au recunoscut că mai trebuiesc făcute și alte studii asupra acidului lauric până când vor putea dezvolta un tratament pentru cancerul de colon.

Alte beneficii ale uleiului din nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este foarte bun pentru pentru sănătatea inimii; scade colesterolul rău și îl crește pe cel bun. Este, de asemenea, de ajutor celor care vor să piardă din greutate – are efect în special asupra grăsimii abdominale.

Sursa> dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe