INCENDIU DEVASTATOR la pensiunea afaceristului Truică din Brezoi! 18 oameni salvați de pompieri!

marți, 14 februarie 2017

Una dintre pensiunile din Vâlcea ale omului de afaceri Valentin Truică a fost cuprinsă de flăcări în dimineaţa zilei de duminică, 12 februarie 2017, în jurul orei 08.30. Este vorba despre Pensiunea Flore de Colţ, care este parte a Complexului Turistic Valahia, o construcţie de dată mai recentă, edificată după Pensiunea Valahia, din satul Păscoaia, localitatea Brezoi - menționează gazetavalceana.ro

În momentul declanșării incendiului, în interiorul pensiunii se aflau 18 persoane care au fost evacuate imediat. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi pompierii ISU Vâlcea, care au constatat că flăcările s-au declanșat în interiorul pensiunii, la nivelul mansardei. Până la stingerea incendiului, au ars : acoperişul pensiunii construit din lemn cu învelitoare din șindrilă pe o suprafaţă de 400 mp., obiecte de mobilier, electronice și electrocasnice de la nivelul parterului și mansardei și structura din lemn a acoperișului.

„Pompierii militari au acționat pentru stingerea flăcărilor cu ajutorul autospecialelor de stingere cu apă și spumă, fiind nevoiți să facă un dispozitiv de aproximativ 150 m. După aproximativ patru ore de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, fiind astfel salvată restul clădirii precum și alte clădiri care compun ansamblul turistic situate în apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la o priză” – precizează ISU Vâlcea.

Foto: gazetavalceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe