Remus Borza, deputat ALDE:''Studenţii pe banii Guvernului Grindeanu vin să strige jos Grindeanu, un paradox. Asta este o dictatură a străzii''

duminică, 12 februarie 2017

Deputatul ALDE Remus Borza a declarat duminică la Parlament că dacă protestele continuă există riscul unui război civil, oferind ca exemplu protestele din SUA care nu blochează deciziile lui Donal Trump şi afirmând că Guvernul Grindeanu nu are nicio vină, a dat bani TVR şi acum este ''virulent''.

Remus Borza, deputatul ALDE:''Studenţii pe banii Guvernului Grindeanu...

"În mod normal, raportat la ceea ce se întâmplă astăzi în stradă, noi ar trebui să suspendăm dezbaterile pe bugete, pentru că, până când nu vom avea o soluţie finală la aceste convulsii sociale, care îmbracă germenii unei veritabile lovituri de stat şi care pot să degenereze întru-un război civil, orice discuţie a noastră este de prisos, câtă vreme am plecat de la construcţia bugetară pe nişte premise care s-ar putea să nu se mai îndeplinească'', a spus deputatul ALDE Remus Borza în timpul dezbaterilor din comisiile reunite de Buget.

Remus Borza a explicat, la finalul şedinţei, că membrii PSD şi ALDE ''clocotesc'' în ţară şi vor să organizeze o contramanifestaţie pentru că şi-au dat seama că este o ''manipulare grosolană''.

''Studenţii pe banii Guvernului Grindeanu vin să strige jos Grindeanu, un paradox. (…) Asta este o dictatură a străzii'', a susţinut el, afirmând că se crează prejudicii.

Întrebat dacă prejudiciile sunt cauzate de proteste sau de OUG 13, Borza a afirmat că ''simplele proteste crează prejudicii ireparabile României''.

''Dragii mei, simplele proteste - că sunt de 100 de mii, 200 de mii, 300 de mii de oameni în stradă, în toate marile oraşe, crează prejudicii ireparabile României în imaginea externă. Iubiţilor, aici e foarte multă ipocrizie şi vorbim de un dublu standard", a răspuns deputatul ALDE.

Borza a susţinut că în orice democraţie se aplică regula majorităţii, făcând trimitere la protestele din SUA generate de măsurile adoptate de Donald Tump, care nu reusesc să-i clintească preşedintelui SUA ''niciun fir de păr''.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe