Un sut in fund, un pas inainte: Fostul prefect Cornoiu, angajat la BNR cu salariu de 100 milioane

duminică, 5 februarie 2017

• Fostul prefect de Vâlcea Dumitru Cornoiu a ajuns „pe cai mari” şi a reuşit să prindă postul... de consilier la Banca Naţională a României (BNR) pe un salariu de peste 100 milioane de lei vechi lunar. Se pare că D.N. Cornoiu a avut „pile” puternice pe filieră masonică pentru că altfel nu înţelegem cum un individ fără pregătire economică a ajuns mare consilier al guvernatorului Mugur Isărescu. Mai spunem doar că numitul Cornoiu are facultatea de psihologie la fosta Academie de partid „Ştefan Gheorghiu”, a fost şeful laboratorului de psihologie după 1990, iar din anul 2000 a fost alternativ secretar de stat în Ministerul Muncii şi şeful AJOFM Vâlcea, de unde a şi ieşit la pensie. În decembrie anul trecut, la alegerile parlamentare, a încercat, fără succes, să prindă un post de deputat din calitatea de independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Un sut in fund, un pas inainte: Fostul prefect Cornoiu, angajat la BNR cu salariu de 100 milioane”

  1. Cita ipocrizie si la PSD. Ca sa ii arate recunostinta dinozaurului pentru serviciile aduse in timp l-a propulsat consilier la BNR.
    Ce sa faca un psiholog la BNR? Este necesar numai daca functionarii si mugur au probleme psihice. Daca da , nu au ce cauta acolo , daca nu , nu are ce cauta dinozaurul.
    Nu ne mai miram de ce lucrurile nu merg.
    Acesta este motivul. Fostii comunisti au capusat peste tot Institutiile statului , dar mai ales acolo unde este purcoiul mare.
    Risine sa va fie si sustinatorilor si lui mugur

  2. Retardul de sus care dupa ce ca este un individ semidoct ca si cei din familia lui ,fostul judecator de la curtea suprema danut cornoiu care incaseaza o pensie de 30.000 ron lunar,cu sotia sefa la ATI valcea cu un salariu de 20.000 ron lunar plus spagile aferente,faca aroganta de vine in com Copaceni cu Isarescu cu un elicopter privat ca sa i-a masa cu primarul din comuna ...alt emanat fost sofer la mina berbesti...asta este ciuma rosie care acum de cind s-a combinat cu ciuma galbena a dat nastere la o noua tulpina =ciumetii multicolori

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe