Senatorul Romulus Bulacu - nota 10 la... demagogie și ipocrizie!

duminică, 5 februarie 2017

Știe tot județul Vâlcea că senatorul liberal Romulus Bulacu are probleme mari cu... justiția! Bulacu este acuzat de mai multe ILEGALITĂȚI de către Agenția Națională de Integritate. În aceste condiții, parlamentarul vâlcean dă dovadă de demagogie și ipocrizie atunci când își dă cu părerea despre ordonanța pe justiție adoptată și ulterior abrogată de PSD. Corect și moral ar fi fost ca Bulacu să-i lase pe politicienii mai puțin pătați să emită comunicate de presă pe această temă.

Comunicatul ipocrit al lui Bulacu:

Privesc cu scepticism anunțul făcut sâmbătă de premier. Retragerea Ordonanței 13 este o reacție tardivă. Impactul internațional nu poate fi „șters cu buretele”, iar protestele în stradă continuă.

Evenimentele derulate în ultima vreme, dovedesc sfidare față de popor și de viitorul acestei țări. Noaptea, când tot românul care a muncit în timpul zilei vrea să se odihnească, PSDragnea, ca un hoț, și-a strâns gașca pentru “a da la temelia” statului de drept. Declarațiile făcute de actuala putere au subestimat, permanent, coeficientul de inteligență al românilor. Rezultatul votului din 11 decembrie a fost privit de PSD ca un cec in alb pentru impunerea unui scop personal: salvarea corupților. Acum au scos la iveală adevărata agendă (ascunsă) a PSD și ALDE, referitoare la sabotarea actului de Justiție și ”albirea” celor cu probleme penale, cu totul diferită de cea prezentată alegătorilor.

Sub masca respectării unor decizii ale instanțelor interne sau internaționale, Guvernul, girat de Dragnea și Tăriceanu, a lovit în ceea ce înseamnă siguranța românilor și a intereselor lor legitime. Toate progresele înregistrate în ultimii 10 ani de România au fost năruite pe 1 februarie, la ora 01.17, prin publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanței.

Guvernul a greșit flagrant și trebuie să-și asume rezolvarea crizei pe care a generat-o. In acest moment, trimiterea proiectelor către Parlament nu reprezintă o soluție de redresare a situației. Din contră, problema de fond rămâne! Consider că o rezolvare corectă ar fi organizarea unui referendum pe aceasta temă, așa cum a propus Președintele Klaus Iohannis.

Fac pe această cale un apel către parlamentarii PSD și ALDE, să se delimiteze de astfel de tentative de legalizare a furtului în România! Cetățenii nu vor grațierea și salvarea politicienilor corupți. Legiferarea in folos propriu nu este o soluție pentru România, pentru că nu face decât să slăbească statul de drept și să ne slăbească, pe noi, ca națiune.

Senator PNL Vâlcea

Romulus Bulacu

Și iată care sunt acuzațiile ANI:

Parlamentarul PNL Vâlcea s-a aflat în incompatibilitate în perioada în care era consilier judeţean din cauza unor afaceri cu instituţii din subordinea CJ Vâlcea.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a câştigat în primă instanţă (Curtea de Apel Piteşti, dosar nr. 651/46/2016) procesul intentat de proaspăt alesul senator din partea PNL Vâlcea Romulus Bulacu (foto). Vineri, 23 decembrie a.c., judecătorii au respins ca nefondată cererea de chemare în judecată, alesul vâlcean având drept de recurs. Pe 6 decembrie 2016, şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), dosar nr. 3683/1/2016, i-a respins definitiv şi irevocabil, tot ca nefondată, lui Romulus Bulacu cererea de suspendare a dosarului nr. 651/46/2016 de la CA Piteşti – notează site-ul saptamana.net

În data de 28 aprilie 2016, ANI a constatat starea de incompatibilitate a proaspăt alesului senator din partea PNL Vâlcea, Romulus Bulacu, la data respectivă consilier judeţean. Inspectorii ANI au constatat că, în perioada în care acesta a deţinut mandatul de consilier judeţean, au fost încheiate contracte comerciale de furnizare produse între S.C. MINET S.A. (societate comercială la care persoana evaluată deţinea calitatea de asociat) şi Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea în valoare de 1.365,98 lei. Contracte similare au fost încheiate în aceeaşi perioadă şi între S.C. MINET CONF S.R.L. (societate comercială la care persoana evaluată deţinea calitatea de asociat) şi Spitalul de Pneumoftiziologie “Constantin Anastasatu” Mihăeşti (în valoare de 2.685,84 lei). Atât RAJDP, cât şi Spitalul din Mihăeşti se află în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea. Pe baza acestor considerente, ANI a constatat că Romulus Bulacu a încălcat dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Senatorul Romulus Bulacu - nota 10 la... demagogie și ipocrizie!”

  1. Ca in proverbul "hotul striga hotii" ies si lingaii galbeni sa conteste. Ce , nici ei nu stiu. Le doresc la citi mai multi ani. La mititica , desigur , avind in vedere mocirla in care colcaie.
    Baieti , arestul este incapator. Nu va grabiti.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe