A treia zi de proteste şi la Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 4 februarie 2017

vlad1

La Ramnicu Valcea s-au strâns peste 750 – 800 de manifestanţi care au mărşăluit pe străzi şi pichetat clădirile administrative ale municipiului și sediul PSD. De la o seară la altă protestatarii sunt din ce în ce mai înventivi la redactarea sloganurilor şi mai bine dodaţi cu steaguri , fluiere, vuvuzele şi elefanti de jucărie, În plus, multe familii au venit cu copii la protest e în loc să-i lase acasă la căldură. „Ei sunt viitorul acestei ţări”a spus mămica unei fetiţe de şase ani.

Momentul cel mai înduioşător a fost apariţia printre protestatri a unui tată îmreună cu cei doi copii ai săi. Un băieţel de 8 ani Ştefan pe care îl ţinea de mînă şi o fetiţă, Maria de doar patru ani pe care purta pe umeri. Micuţa Maria sufla cu toată forţa ei în vuvuzela galbenă pe care o avea şi agita un elefant de pluş. Familia care avea şi o pancardă pe care scris „ne pasă, nu stăm în casă” a stârnit admiraţie în jurul ei.

Şi un pui de om de numai doi ani care flutura un steag de trei ori mai mare decâte el a stârnit admiraţie. Pe micuţul stegar îl chemă Vlăduţ are doi ani, este foarte puternic şi hotărât aproape o oră a fluturat stegul şi nu a obosit. . Nu au fost singurii copii , au fost câteva zeci iar părinţii care au ales să vină cu ei la proteste în loc să-i lase acasă la căldură au spus că au făcut-o pentru viitorul lor. Protestatarii au început să se risipească după orele 22.00.

Nicoleta Ene - gds.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “A treia zi de proteste şi la Râmnicu Vâlcea”

  1. Daca protestele sunt conduse de zoaiele pnl-iste , conduse de acest buican coruptul , atunci , chiar ca cei care au iesit in strada sunt niste fraieri ca si mine.
    Cred ca , este momentul ca Institutiile statului , sa verifice averea acestui cioban lipsit de bun simt. Regret ca , am crezut in cuvintul sau. Dumnezeu este sus si sper sa-l pedepseasca pentru minciunile aruncate in spatiul public.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe