Șpârle și șopârle, 19.01.2017

miercuri, 18 ianuarie 2017
  • Curtea de Conturi Vâlcea a constatat anul trecut un prejudiciu de peste 275 milioane de lei vechi în „ograda” fostei primăriţe din Livezi, Alexandrina Ivancu, şi a sesizat în acest sens Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești. Colac peste pupăză, ANI a descoperit în urmă cu trei luni că fostul primar al comunei vâlcene Livezi pentru mandatul 2012-2016, Alexandrina Ivancu, s-a aflat în conflict de interese administrativ și penal întrucât, în calitate de primar, a semnat atât dispoziția de suspendare de drept a propriului raport de serviciu ca funcționar public, pe perioada exercitării mandatului de primar, cât și dispozițiile și contractele individuale de muncă încheiate între Primăria comunei Livezi, ca angajator, și rudele sale, respectiv fiica, ginerele și sora. ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești în vederea efectuării verificărilor în acest caz.

 

  • Deşi a trecut aproape o lună de la validarea mandatului de parlamentar, senatorul liberal Romulus Bulacu nu a depus nici până astăzi declaraţiile de avere şi interese care să fie postate pe site-ul Senatului României. Toţi ceilalţi parlamentari din ţară au depus respectivele documente având în vedere că legea impune un termen limită de 30 de zile.

 

  • La concursul pentru postul de director economic al DGASPC Vâlcea, organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, s-a prezentat un singur candidat, de fapt o „profesionistă” care a reuşit să obţină... doar 8 puncte din 100 posibile. De aproape un an, pentru postul de director economic al DGASPC Vâlcea s-au organizat mai multe examene, însă nimeni nu a reuşit să treacă de concursuri.

 

  • Companii din Kuweit, Israel, dar şi din România au depus, deja, oferte serioase pentru „Oltchim”, ne-au declarat surse apropiate situaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe