APAVIL: SE POATE BEA APĂ DE LA REŢEA!

miercuri, 18 ianuarie 2017

Urmarea avariei majore la conducta de apă DN 1200 mm remediată în data de 14.01.2017 comunicăm tuturor consumatorilor din Municipiul Rm Valcea, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Brezoi că astăzi 17.01.2017, s-au recoltat şi analizat probe de apa şi în acest moment calitatea apei din reţea se încadrează în toţi parametrii de potabilitate prevăzuţi de Legea 458/2002R şi va putea fi utilizată ca apă potabilă din 18.01.2017.

Revenim cu precizările din anunţurile anterioare şi ne cerem din nou scuze pentru acest inconvenient pe care îl regretăm şi nu-1 dorim repetat şi pentru care toţi angajaţii APAVIL SA au făcut eforturi susţinute în vederea remedierii situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Referitor la cheltuielile ocazionate de cantitatea de apa lăsată să curgă pentru eliminarea impurităţilor create odată cu întreruperea furnizării apei, acestea vor fi suportate de către APAVIL SA pentru toţi clienţii cu care aceasta are încheiat contract.

Facem precizarea că pe parcursul următoarelor 72 ore vom reveni cu alte noi comunicate în momentul modificării parametrilor de la aceasta oră.

Mulţumim pe aceasta cale tuturor clienţilor afectaţi de această perturbare care ne-au înţeles şi la care am găsit înţelegere în aceste zile grele.

Director general

Ing. Cristian Jianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe