Ofițer SRI, complice la devalizarea OLTCHIM-ului! Gaura: 800 milioane euro! DNA trebuie să redeschidă dosarul JAFULUI DE LA OLTCHIM!

marți, 17 ianuarie 2017

În atenția directorului SRI, Eduard Hellvig: gaura de 800 de milioane de euro de la Oltchim a fost făcută de fosta conducerea a combinatului chimic vâlcean, în complicitate cu ofițerul SRI care avea responsabilități informative în zona Platformei Chimice Râmnicu Vâlcea. Același individ care acum golește fișetele de la SRI Vâlcea! Ipochimenul cu vilă și mașini de sute de mii de euro, cu concedii în străinătate în locații de lux, prieten cu fostul director general de la Oltchim, trebuie să fie și el anchetat de o comisie a Serviciului Român de Informații. Ani de zile a acționat, folosindu-se de resursele SRI, în interes personal și în favoarea prietenilor din domeniul economic privat și de stat. DNA ar trebui să redeschidă URGENT dosarul găurii de la Oltchim!

I-a înregistrat pe directori, oameni de afaceri, le-a pus microfoane în mașini, iar după aceea s-a folosit de informații în interes PERSONAL!

De asemenea, a executat comenzi ale unor cozi de topor din Vâlcea pentru a-i compromite pe anumiți oameni de afaceri! Da, DOSARE LA COMANDĂ! Ofițerul este protejat de un general SRI...

Comisia Parlamentară înființată recent trebuie să analizeze și acest caz de SUBMINARE A ECONOMIEI NAȚIONALE!

De ce un anumit dealer auto de la Vâlcea i-ar pune la dispoziție GRATUIT acestui domn - un autoturism de lux?

Este de-a dreptul revoltător că acest individ, ofițer SRI, își permite să meargă la directorii unor societăți comerciale de stat, să-i amenințe și să-i hărțuiască, să dea indicații cu cine să fie încheiate anumite contracte comerciale! Se aude pe Platforma Chimică?!

Acesta este un patriot? Domnule Helvig, trebuie să ne spuneți dacă ofițerul respectiv (îl știți pea bine!) a acționat în numele SRI, în interes național pentru siguranța națională sau s-a folosit de serviciu pentru a-și favoriza gașca de prieteni din lumea afacerilor?

Așteptăm răspuns!

În curând vom prezenta DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre modul în care a fost spălat de SRI și DNA un fost director general! Țineți aproape!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe