Echipa firmei vâlcene Marvi Logistic a fost declarată Membrul Pall-Ex al anului 2016 !

luni, 16 ianuarie 2017

Felicitări Marvi Logistic! Echipa firmei vâlcene Marvi Logistic a fost declarată Membrul Pall-Ex al anului 2016! Directorul general Marius Catrinoiu a declarat cu acest prilej: La Sibiu in fata reprezentanților tururor membrilor din țara, Emanuel, Andrei si Dalia, reprezentanții nostri la gala, au obținut 5 premii printre care premiul cel mare, Membrul Anului !!! Felicitări echipei Pall-Ex!

Marvi premiu Sibiu

Transport paletizat de marfă sigur și rapid

Fiind compus din transportatori de cel mai înalt nivel în Europa, Grupul Pall-Ex oferă cea mai variată gamă de servicii de distribuție de mărfă paletizată către clienți de orice mărime cu activități în orice industrie.

Pall-Ex România este prima rețea de distribuție mărfuri paletizate din Estul Europei. Operațiunile rețelei sunt coordonate în România de la Hub-ul de sortare localizat central, în Sibiu, iar acesta cooperează permanent cu rețelele surori din Iberia, Italia și Marea Britanie.

Rețeaua de membri de înalt calibru ai Pall-Ex România acoperă întreaga țară, fiind formată din unele dintre cele mai importante companii de transport și distribuție. Fiecare membru al rețelei colectează bunurile clienților și le transportă la Hub. Acolo, bunurile sunt sortate și încărcate în vehiculele membrilor responsabili cu livrarea la destinație. Mulțumită eficienței rețelei, clienții pot trimite partide de marfă parțiale (de mici dimensiuni) către orice punct de livrare din țară sau din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe