Șpârle și șopârle, 16.01.2017

duminică, 15 ianuarie 2017
  • Avaria majoră produsă la conducta de apă a SC Apavil SA, în zona oraşului Brezoi, a fost oarecum.... anticipată de specialişti şi conducerea societăţii. Asta pentru că, luna trecută, Consiliul Judeţean a emis autorizația de construire nr. 85/30 decembrie 2016 pentru SC Apavil SA Vâlcea având ca obiect „Reabilitarea stației de tratare Valea lui Stan și a captării de apă brută din lacul Brădișor - continuare lucrări începute în baza autorizației de construire nr. 19 din 18 iunie 2014” în oraşul Brezoi și comuna Malaia.

 

  • Un italian a deschis recent în Râmnicu Vâlcea un magazin care are specific de vânzare de... arme de foc şi muniţii ce pot fi folosite pentru autoapărare la domiciliu. Se pare că un astfel de magazin reprezintă o premieră pentru judeţul Vâlcea!

 

  • S-a mai consemnat că Vasile Cocoş a demisionat din Consiliul Local, în urma alegerii ca deputat PSD, dar nu s-a insistat public asupra faptului că a fost validat mandatul de consilier local al lui Linteşi Florin Geani, supleant aflat pe lista electorală a Partidului Social Democrat cu care acesta a participat la alegerile locale din iunie 2016. Consilierul nou validat şi-a exprimat opţiunea şi va face parte din comisia de specialitate de buget-finanţe, prognoze economico-sociale.

 

 

  • Odată cu plecarea guvernului Cioloş, vâlceanul „galben” Victor Giosan a fost dat afară din postul de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, însă a rămas şi în prezent în diverse consilii de administraţie sau AGA la societăţi de stat de unde „suge” lunar mulți bănuți. Ultima „sinecură politică” primită de Giosan a fost în luna noiembrie, când fostul guvern Cioloş a aprobat un memorandum privind participarea liberalului vâlcean Victor Giosan în calitate de membru provizoriu în consiliul de administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere, unitate care funcţionează sub autoritatea Ministerului Transporturilor, până la finalizarea procedurilor de selecţie conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe