SONDAJ! Credeți că între Coldea și Kovesi există o poveste de iubire?

duminică, 15 ianuarie 2017

COLDEA ȘI KOVESI, O MARE POVESTE DE IUBIRE

 

In momentul in care am aflat ca „Sistemul” a condamnat NASUL TV la moarte, am inceput sa fiu extrem de vigilent. Ordinul a fost dat in 2013, inainte de anul electoral 2014.

Primul „lunetist” a fost desemnat in persoana Presedintelui CNA, Laura Georgescu, fosta mea colega de la PRO TV, un om agatat de sistem care a lucrat indeaproape cu Victor Ponta! Sistemul a neglijat faptul ca Laura e sloboda la gura si mi-a marturisit ca a primit ordin sa imi ia licenta dar ca ea a ales o alta cale: „Te amendez pina o sa dai faliment!”
Am luat amenzi de 2 miliarde, fiind cea mai amendata televiziune din Romania!
Am supravietuit, cu mari sacrificii, enorme, cu cicatrici mari in sanatatea mea.

Al doilea „lunetist” a fost desemnat un individ racolat de Serviciul Secret al Ministerului de Interne, 2 si’un sfert, serviciu trecut de Ponta in subordinea sa, operatiune condusa de fostul sef (timp de 12 ani) de la Brasov, devenit intre timp adjunct pe tara. Seful DGIPI pe tara, un fost ofiter inalt SRI, a vizat aceasta operatiune…ratata cu brio in august 2014!

George Maior a platit scump aceste operatiuni, fiind zburat de la sefia SRI ca o masea stricata! Se expusese prea mult!

Ramas singur pe plantatia SRI, generalul Coldea, multipremiat si inaltat in grad de catre Traian Basescu, a preluat toata puterea in SRI la sfirsitul lui 2014, inclusiv toti acoperitii lui Maior.

Coldea a avut un moment de ezitare fata de NASUL TV dar i-a trecut repede, odata cu publicarea, de catre mine, a DENUNTURILOR Elenei Udrea pe site-ul nasul.tv! Aceste denunturi, la adresa lui Coldea, fusesera bagate sub presul DNA si, daca va amintiti, aproape nimeni nu a preluat informatiile celei care fusese „Doamna” regimului Basescu! Nici macar presa pe care Udrea o subventionase ani de zile!

Acela a fost momentul in care lui Coldea i s-a facut frica! NASUL TV era singura televiziune incontrolabila! Atunci a dat Coldea, in februarie 2015, ordinul de lichidare a Televiziunii Libere! Atunci nu am inteles de ce se teme acest inalt ofiter SRI ! Omul avea citeva mari secrete, pe care aveam sa le descopar!

Beculetul mi se aprinsese chiar inainte de Craciun, atunci cind Diaconul Fiscului a blocat conturile NASUL TV. Banuiam ca individul este ofiter acoperit al SRI, parcurgindu-i CV-ul si, stiind ca pe exmatriculatul Maior nu-l mai asculta nici curcile, am banuit ca ofiterul disciplinat Diaconu a primit un ordin de la superiori. Ori, cum Maior era deja istorie, am realizat ca ordinul a venit de la Coldea!

Mi-am zis ca papagalul asta de Coldea vrea sa-mi dea un semn, sa-si marcheze teritoriul, sa-mi arate ca el e Stapinul! Mi s-a parut pueril. Nu l-am bagat in seama dar l-am tinut sub observatie, cu coada ochiului. Asa am aflat ca Hotnews e al lui, ca Ziare.com sta drepti in fata generalului cu multe stele si ca nici Digi 24 nu e departe de pulanul generalisimului. Udrea ne-a zis ca si Ghita asculta in genunchi de Coldea, martor fiind insusi Traian Basescu. Nea Cocos chiar a marturisit ca i-a dus lui Ghita o pungutza cu 500.000 de euro, la sfatul securistului Coldea.

Hopa, mi-am zis, deci „mogulul” presei e de fapt un pulifrici de bugetar, un sereist instelat peste masura de fostul Presedinte. Mare om, mare caracter, cum l-a simtit pe fostul stapin ca i se termina presedintia, hop a si sarit sa il muste de beregata! Periculos specimen, dar un mare prostovan!

In luna martie mi-am jurat in barba ca daca acest Coldea mai ordona vreo operatiune impotriva NASUL TV ii arunc in aer pe toti! Prostovanul, arogant peste masura, i-a poruncit viitorului puscarias Diaconu, seful Fiscului, sa ne lichideze de urgenta, maxim pina la vara! Intre timp a dictat la Ziare.com un text prin care sa intelegem bine ca, cine se ia de SRI, produce atentat la siguranta nationala!

Gelu Diaconu blocheaza conturile NASUL TV ieri, pentru 4.000 de euro! In conditiile in care TVR are 100.000.000 de euro datorii la ANAF si nu i se blocheaza nimic. Diaconu se duce ca boul direct in gura Consiliului Concurentei si in gura procurorilor Parchetului General pentru abuz in functie. Adica la Puscarie !!! Asa sint slugile securiste, asculta ordine oneroase!!!

Dar eu nu am treaba cu slugile, ca sint destule in Finantele Romaniei: fostul Vilcov, smenarul Tunaru, imberbul Manolescu si playboistul cu freza blonda in ochi, Teodorovici. Corect e sa te bati cu Stapinul acestor licurici!

In urma unei investigatii fulger, am aflat ca Presedintele Iohannis a vrut sa il demita pe Coldea odata cu instalarea lui Eduard Hellwig la sefia SRI. Ghinion! Seful FBI a aterizat de urgenta la Bucuresti chiar in ziua instalarii lui Helllwig si l-a „garantat” pe Coldea! Mai precis, a amenintat ca nu e bine ca acest papagal sa fie schimbat! Ghinion! Seful FBI a facut un trafic de influenta si un santaj ordinar, demn de un bantustan sovietic, la care Iohannis a pus botul! Ghinion, seful FBI va fi zburat din functie, in foarte scurt timp, fiindca a acoperit abuzurile FBI privind fabricarea de probe in USA ! Deci Coldea ramine fara „garantie”!

Ca sa nu mai vorbim de implicarea lui Coldea in noul scandal al inchisorilor CIA in Romania, despre care securistul stia bine mersi! CIA a dat o spaga formata din minim 7 cifre, o spune un document oficial al Senatului USA! Avind in vedere ca Bill Gates este atit de intim cu CIA (tatal lui general CIA, primul lui contract de softist tot cu CIA), ma gindesc ca nu degeaba a zis Ghita ca Microsoft a luat 400.000.000 de euro fara sa ne dea licente, adica o mare spalare de bani (vezi interviul dat lui Tolontan)! Spaga data de Microsoft, paraindarat, este de 80 de milioane de euro, potrivit procurorilor DNA, adica exact SPAGA de minim 7 cifre invocata de Senatul american !!! Nu bag mina in foc, e treaba americanilor sa verifice la singe, eu doar am observat niste „coincidente”!

Ma intorc la Coldea, psihopatul dusman al Televiziunii Libere. O spun in calitate de psiholog, dupa ce l-am urmarit cum da din cap si din umeri cind e nesigur pe el!

In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. Coldea a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. Coldea a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat!  Coldea a plins mult dupa Codruta dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe Daniel Morar si pe Traian Basescu. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal Codrutei Kovesi, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui Coldea! Pe care nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!

E GRAV! In naivitatea mea nu am crezut aceste birfe dar, dupa investigatia mea, am inteles ca stie toata presa, tot SRI-ul si stiu toti procurorii ca COKO este o telenovela dimboviteana!

E GRAV! Nici macar in republicile bananiere seful operativ al serviciului secret nu sta in pat cu sefa procurorilor, fiindca ies niste dosare cu „malformatii”! Iubirea lor a fost „contra naturii”! Ca civil pot sa accept ca s-au iubit nebuneste, dar trebuia sa-si dea amindoi demisia de urgenta! Stati linistiti! Nu se darima nici Justitia iar procurorii tot ii trimiteau la bulau pe coruptii de pina acum! Justitia nu sta in doi-trei oameni!

Am si o intrebare de final. Oare cit de mult au fost santajati cei doi porumbei iubareti sa faca sau sa nu faca niste dosare, stiindu-se acum ca iubirea lor era incompatibila cu functiile inalte pe care le ocupau in Statul Roman?!?!?

Sa fiti iubiti! Continuam impreuna…
Radu Moraru (nasultv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe