Fostul senator Vintilă Matei nu-și revine după colapsul din afaceri, în urma căruia a rămas falit

duminică, 15 ianuarie 2017

 

Imobilele familiei fostului senator Vintilă Matei au ajuns sa se vanda pe preturi de nimic, insa chiar si asa, cumparatorii intarzie sa apara.

Vintilă Matei a pierdut, in 2015, o garsoniera situata in apropierea Hotelului Marriott din Capitala. Imobilul a fost executat silit si scos la licitatie pentru doar 29.700 euro, insa nimeni nu s-a aratat interesat sa-l achizitioneze. Conform legii, garsoniera va fi scoasa din nou la vanzare, dupa ce se va scadea 25% din valoarea sa. Daca nici la a doua licitatie nu se vor gasi cumparatori, se mai scad inca 25%.

Cu cateva luni inainte, aceiasi executori au scos la vanzare o cota de 6/16 dintr-un apartament cu doua camere, situat in acelasi bloc (un etaj mai sus) cu suma de 12.800 euro, dupa ce la prima „strigare” nu se prezentase nimeni.

Fost senator de Valcea, Vintila Matei, si-a investit toti banii lui, dar si cei ai bancilor intr-un proiect imobiliar care nu s-a mai realizat niciodata. In 2015, firma de constructii a acestuia ajunsese sa aiba datorii totale de peste 60 milioane euro. Aproape jumatate din aceasta suma provenea, insa, dintr-un imprumut acordat firmei chiar de catre patronul ei, Vintila Matei.

De cativa ani, se judeca cu diversi furnizori sau beneficiari care nu si-au mai vazut banii inapoi de la acesta, dupa ce proiectul a esuat. Unul dintre acestia este chiar celebrul Alex Erbasu, care detine, impreuna cu fratele lui, o firma de constructii extrem de bine cotata in Bucuresti. (wowbiz.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe