AVARIE MAJORĂ, remediată RAPID de SC APAVIL SA!

duminică, 15 ianuarie 2017

 

Urmare a unei avarii majore la conducta de apă DN 1200 mm, în zona oraşului Brezoi, au fost afectați consumatorii din municipiul Rm Vâlcea, Feţeni, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Brezoi. În perioada 14.01.2017 -15.01.2017 a scăzut presiunea la furnizarea apei potabile și chiar a fost întreruptă apa către populația din localitățile respective.

În această perioadă orară echipele de intervenţie ale APAVIL SA au făcut eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

”Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie, angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către SC APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiştii societăţii noastre. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, precizează conducerea APAVIL SA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe