Sebastian Ghita: Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta de fata cu mine ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru autostrada Comarnic - Brasov

luni, 9 ianuarie 2017

 

Sebastian Ghita a spus intr-o noua inregistrare video difuzata de RTV (a sasea) ca Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, l-ar fi amenintat pe Victor Ponta ca-l aresteaza daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic - Brasov. "Coldea l-a amenintat pe Ponta de fata cu mine ca-l va aresta, impreuna cu angajatii CNADNR, daca semneaza contractul Comarnic - Brasov", a spus Ghita.

El a mai spus ca Florian Coldea ar fi spus in acea discutie ca "europenii vor ca Romania sa construiasca autostrada Pitesti - Sibiu, nu Comarnic - Brasov".

In sprijinul sau, Ghita a difuzat cateva imagini video despre care sustine ca reprezinta o intalnire a sa cu Coldea la Cheia. In imagini se vede clar Ghita si un barbat despre care sustine ca e Coldea. Imaginile nu au sunet.

de Red. Stiri     HotNews.ro
Luni, 9 ianuarie 2017, 21:09 Actualitate | Esen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sebastian Ghita: Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta de fata cu mine ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru autostrada Comarnic - Brasov”

  1. Daca este cineva in acest "stat mafiot" in stare sa scoata la iveala faptul ca genearlul pirit l-a amenintat pe Victor Ponta ca-l aresteaza daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic – Brasov , atunci specimenul trebuie arestat pentru inalta tradare si sabotaj la interesele Romaniei.
    Consider ca este vinovat pentru tot ce se vehiculeaza in spatiul public , deoarece nu are determinarea de a combate toate aceste afirmatii.
    Asa se intimpla cind dai puteri unuia pentru care palaria este prea mare. Asa este si in cazul sefei DNA.
    Am convingerea ca vor ajunge sefi de celule la Jilava. Impreuna cu creatorul statului mafiot. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe