Șpârle și șopârle, 09.01.2017

duminică, 8 ianuarie 2017

Dinspre Bunești vin din ce în ce mai multe informații despre patronul infractor al echipei de fotbal locale. Mai mulți localnici ne-au declarat că individul dezvoltase o adevărată mafie locală, cetățenii simțindu-se realmente terorizați. Polițiștii au extins cercetările și anchetează mai multe persoane care l-au susținut și încurajat pe acest personaj.

Corb la corb nu-și scoate ochii! Inspecția Judiciară din cadrul CSM încearcă să-l scoată basma curată pe imberbul judecător Mateescu într-un dosar în care au fost inserate postările acestuia pe facebook, cu caracter politic și insultător.

Autoritățile judiciare au demarat investigații în legătură cu fondurile alocate de un fost primar al unei localități de lângă municipiul Drăgășani. Fostul edil a atribuit prin încredințare directă mai multe contracte unei firme, în cadrul unui contract cu finanțare europeană. Problema este că ar fi trebuit să fie organizată o licitați și nu fragmentarea contractului. Una peste alta, firma prietenă nici nu și-a îndeplinit sarcinile din cotract așa cum ar fi trebuit.

În atenția procurorului șef de la DNA Pitești: De ce continuați să-l menajați pe deputatul PNL Cristian Buican în dosarul de trafic de influență? Dovezile sunt foarte clare! Denunțuri, înregistrări audio etc.

Primarul din Păușești Otăsău a organizat o comedie de cerere de oferte pentru serviciul de publicare anunțuri în anul 2017. A lansat în SEAP cererea, a primit oferte, le-a învârtit și a ieșit cum a dorit... Buican. Nu-l acuzăm de nimic pe domnul Avan, dar rușinică! Ar fi trebuit să încheie direct contract cu ziarul agreat, fără a solicita oferte. Asta-i România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 09.01.2017”

  1. […] Dinspre Bunești vin din ce în ce mai multe informații despre patronul infractor al echipei de fotbal locale. Mai mulți localnici ne-au declarat că individul dezvoltase o adevărată mafie locală, cetățenii simțindu-se realmente terorizați. Polițiștii au extins cercetările și anchetează mai multe persoane care l-au susținut și încurajat pe acest citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe