Andra Bica: Profesorii vâlceni au posibilitatea să intre în Corpul Național de experți în management educațional

joi, 5 ianuarie 2017
Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea anunță deschiderea Seriei a 11-a a Concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de experți în management educațional.
Ordinul Ministrului Educației nr. 5784/22.11.2016 privind aprobarea calendarului desfășurării acestui concurs, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 984/2016. Cadrele didactice care doresc să se înscrie o pot face în perioada 11-16 ian. 2017, completând formularul de selecție online în aplicația informatică, în conformitate cu  Metodologia  privind organizarea și desfășurarea concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de experți în management educațional, potrivit OMECTS nr. 5549/2011, cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere finalizarea Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Vâlcea, doamna prof. Andra Bică, inspector școlar general, recomandă cadrelor didactice care întrunesc condițiile necesare pentru a face parte din Corpul Național de experți să aibă curajul să se înscrie pentru a deveni persoană resursă într-un proces managerial eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe