Handbal feminin: HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat Memorialul ''Constantin Tită''

sâmbătă, 31 decembrie 2016

HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat, vineri, ediția a opta a turneului feminin de handbal Memorialul ''Constantin Tită'', găzduită de Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea.

HCM, care se impusese și la ediția de anul trecut, a învins-o în ultimul meci al competiției pe Măgura Cisnădie, cu 29-25. În prima partidă de vineri, CSM Bistrița a întrecut-o pe Corona Brașov cu scorul de 32-21.

În clasamentul final, primul loc a fost ocupat de HCM Râmnicu Vâlcea, cu 4 puncte, urmată de CSM Bistrița, 4 puncte, Corona Brașov, 3 puncte, Măgura Cisnădie, 1 punct.

Cel mai bun portar al turneului a fost desemnată Petra Blazek (HCM Rm. Vâlcea), cea mai tehnică jucătoare a fost nominalizată Sorina Tîrcă (Corona Brașov), iar titlul de golgheteră a competiției a fost adjudecat de Maria Gavrilă (HCM Rm. Vâlcea), potrivit paginii de Facebook a echipei organizatoare.

Extrema stângă Cristina Florică (HCM) a primit un premiu special pentru participarea la EURO 2016.

Un premiu special a fost acordat și primarului Mircia Gutău, ''pentru sprijinul acordat sportului vâlcean și handbalului feminin, în special''.

Constantin Tită (1942-2008), supranumit Generalul, și-a dedicat viața sportului vâlcean, fiind primul administrator al Sălii Sporturilor ''Traian'', antrenor al echipei de handbal feminin Voința Prundvilchim și inspector DJST Vâlcea.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Handbal feminin: HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat Memorialul ''Constantin Tită''”

  1. […] HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat, vineri, ediția a opta a turneului feminin de handbal Memorialul ”Constantin Tită”, găzduită de Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. HCM, care se impusese și la ediția de anul trecut, a învins-o în ultimul meci al competiției pe Măgura Cisnădie, cu 29-25. În prima partidă citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe