ADI DE LA VÂLCEA a spus totul în direct! Soţia sa era de faţă. Iată motivul incredibil pentru care nu va cânta de Crăciun

vineri, 23 decembrie 2016

În urmă cu puţin timp, cântăreţul de manele Adi de la Vâlcea a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a povestit detalii mai puţin ştiute atât despre el, cât şi despre familia sa.

Mai exact, Adi de la Vâlcea este, atunci când nu cântă pe la o petrecere sau nu e pe vreo scenă, un tată şi un soţ de nota zece. Pentru că nu mai încape îndoială, acesta a venit alături de soţia sa, dar şi de fiul în vârstă de 19 ani, la emisiunea „Vorbeşte lumea“.

În plus, Adi de la Vâlcea a povestit tuturor că în perioada Crăciunului nu va susţine niciun concert. „Vin câţiva invitaţi de Crăciun pe la noi. Asta e de când ne ştim. Vom aveam o cină. Pe 25 când e Crăciunul nu cânt şi nici de Paşte nu cânt. Asta pentru că familia e pe primul loc şi mereu va fi pe primul loc. Aş face orice pentru băiatul meu“, a spus acesta.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ADI DE LA VÂLCEA a spus totul în direct! Soţia sa era de faţă. Iată motivul incredibil pentru care nu va cânta de Crăciun”

  1. Foarte frumos din partea lui , omu' nu-i disperat dupa bani . In primul rand in zi de sarbatoare nu se munceste , darul de a canta il are de la bunul D-zeu , asa ca de ce sa muncesti tocmai de Sarbatori ? Bravo Ady , multa sanatate si sarbatori fericite , atat tie familiei tale precum si membrilor ziarului Ziarul de Valcea .

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe