Puncte deschise în Vâlcea pentru verificarea sanitar-veterinară a porcilor sacrificaţi în gospodării

duminică, 18 decembrie 2016

 

Pentru a preveni infestarea la om cu Trichinella spp prin consumul cărnii provenită de la porcii crescuți în gospodăriile populației și sacrificați pentru consumul propriu, prefectul Radu Renga aduce la cunoștință că persoanele interesate de examinarea cărnii au la dispoziție mai multe posibilități. Astfel, pentru porcii sacrificați în gospodăriile proprii, vâlcenii se pot adresa medicilor veterinari de la nivelul: Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vâlcea, strada Pandurilor, nr. 11; circumscripțiile Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Râmnicu Vâlcea, bd. General Magheru, nr. 1, bl. V1, parter; Drăgășani, str. Decebal, bl. M3, sc. B, ap.3, parter; Călimănești, str. Vlaicu Aurel, nr. 2; Horezu, str. C-tin Brâncoveanu, nr. 5; circumscripțiile sanitare veterinare de asistență de la nivelul localităților din județ. Pe de altă parte, în cazul vânatului sălbatic, vâlcenii se vor adresa medicilor veterinari de la nivelul DSVSA Vâlcea, la adresa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe