Remus Borza, deputat ALDE Braşov: Sunt un om bogat, banii mei sunt cinstiţi, fiscalizaţi, munciţi  

sâmbătă, 17 decembrie 2016
Avocatul Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, proaspăt deputat ALDE pe lista de la Braşov, a declarat sâmbătă, la înmânarea certificatului de parlamentar, că este un 'om bogat', lucru pe care nu l-a ascuns însă niciodată pentru că se mândreşte că a făcut 'bani cinstiţi, fiscalizaţi, munciţi'.
remus borza dc

 

'Da, sunt un om bogat şi nu am ascuns niciodată acest lucru. Mă mândresc, sunt bani cinstiţi, sunt bani fiscalizaţi, sunt bani munciţi. Nu este o crimă să fii bogat în România, şi trebuie să terminăm cu astfel de abordări care sunt detrimentale României. Să înţeleagă fiecare român că nu toţi parlamentarii sunt corupţi, nu toţi oamenii de afaceri sunt corupţi după cum nu toate averile din România sunt ilicite', a afirmat deputatul ALDE.

Remus Borza are 44 de ani, este de profesie avocat, practician în insolvenţă, doctor în management. 'În politică sunt din luna octombrie 2016, la propunerea co-preşedinţilor Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Proiectele mele în viitorul mandat îi vizează în primul rând pe cetăţenii Braşovului şi comunitatea judeţului, dar, în egală măsură sunt parlamentar al României.

Proiectele mele imediate ţin de reforma instituţiei fundamentale a statului, Parlamentul, ţin de recâştigarea demnităţii şi onoarei acestei instituţii. Sigur mă voi implica cât de mult voi putea în reforma în sănătate, în reforma învăţământului, în tot ceea ce înseamnă infrastructură, punctul nevralgic al fiecărei guvernări de până acum, în tot ceea ce priveşte programul de guvernare al ALDE, dar şi a aliaţilor noştri de la Partidul Social Democrat (PSD)', a mai afirmat Remus Borza, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “  Remus Borza, deputat ALDE Braşov: Sunt un om bogat, banii mei sunt cinstiţi, fiscalizaţi, munciţi  ”

  1. […] Avocatul Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, proaspăt deputat ALDE pe lista de la Braşov, a declarat sâmbătă, la înmânarea certificatului de parlamentar, că este un ‘om bogat’, lucru pe care nu l-a ascuns însă niciodată pentru că se mândreşte că a făcut ‘bani cinstiţi, fiscalizaţi, munciţi’. 156 ‘Da, sunt un citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe