Candidatul PNL, Victor Stănculescu, luat la şuturi de presa naţională pentru declaraţii umilitoare la adresa femeilor!

vineri, 9 decembrie 2016

Un candidat PNL a găsit rezolvarea tuturor problemelor femeilor cu venituri mici: să îşi găsească iubiţi bogaţi VIDEO

Publicat: Joi, 08 Decembrie 2016 10:37 // Actualizat: Joi, 08 Decembrie 2016 11:04 // Sursa: romaniatv.net
Autor:

Declaraţie halucinantă a unui candidat PNL din Vâlcea, la Camera Deputaţilor. Victor Stănculescu a găsit rezolvarea tuturor problemelor femeilor cu venituri mici: să isi găsească iubiţi bogaţi.

Dialog halucinant între moderatoarea unui post local de televiziune şi un candidat PNL la Camera Deputaţilor. Victor Stănculescu i-a recomandat femeii să-şi găsească un prieten bogat în cazul în care nu-i ajung banii.

"Trebuie să vă găsiţi un prieten bogat. Sunteti norocos dumneavoasra ca nu traiti cu 950 de lei pe luna. Credeţi-mă că m-am chinuit şi eu ca să ajung... Deci doamnelor si domnisoarelor solutia domnului Stanculescu, candidat la parlamentare, daca aveti salariul minim pe economie este musai sa va gasiti soti bogati".

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-candidat-pnl-a-gasit-rezolvarea-tuturor-problemelor-femeilor-cu-venituri-mici-sa-isi-gaseasca-iubiti-bogati_329658.html#ixzz4SKzEtdgn

 

Video Un candidat PNL Vâlcea recomandă tinerelor sărace să-şi găsească un prieten cu bani

Un candidat PNL Vâlcea la Camera Deputaţilor a declarat, într-o dezbatere electorală la un post local de televiziune, că tinerele sărace din România ar trebui să-şi găsească un prieten cu bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • „Sau să vă găsiţi un loc de muncă bine plătit”, a continuat Victor Stănculescu care i-a explicat moderatoarei că el a muncit mult pentru poziţia pe care o are.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu crede că afirmaţia îi aparţine colegului său de partid, adăugând că un candidat la Camera Deputaţilor nu poate să facă o astfel de remarcă.

„Nu cred că aceasta este declaraţia, eu cred că răstălmăciţi dumneavoastră. Nu cred că un candidat pentru Camera Deputaţilor poate să facă o astfel de remarcă. N-am văzut filmarea, deocamdată sunt în teritoriu, în campanie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Buican.

Victor Stănculescu este consilier judeţean şi candidează pe locul doi, pe lista PNL Valcea pentru Camera Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe