Înregistrarea audio BOMBĂ care aruncă în aer PNL Vâlcea!

marți, 6 decembrie 2016

Înregistrarea audio BOMBĂ care aruncă în aer PNL Vâlcea! Primarul LIBERAL Bărzăgeanu, AMENINȚAT de deputatul Buican! Edilul nu a vrut să-i concesioneze deputatului un islaz!

Barzageanu Mihaesti
Buican-aniversare-Bulgaria-2014

Înregistrare audio BOMBĂ care aruncă în aer PNL Vâlcea! Primarii liberali nu-l mai suportă pe liderul dictator, Cristian Buican. Ziarul de Vâlcea deține o înregistrare audio în care primarul PNL Constantin Bărzăgeanu din Mihăești povestește cu amănunte cum a exercitat presiuni asupra sa președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican,  pentru a-i concesiona un islaz (este cunoscut faptul că Buican deține mai multe sute de oi!), dar și alte suprafețe de teren. Enervat că primarul l-a trimis la plimbare, Buican l-a amenințat pe Bărzăgeanu, că nu va mai primi fonduri de la Consiliul Județean și nu va mai putea accesa fonduri pentru finanțarea proiectelor din comuna Mihăești. Cert este că Ziarul de Vâlcea deține o înregistrare audio doveditoare, pe care am predat-o deja procurorilor DNA. Acesta este Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, individul care dorește să obțină încă un mandat de deputat în Parlamentul Romîniei! Și primarul Bușagă din Berislăvești i-a arătat ușa deputatului liberal Buican, când acesta i-a propus o afacere cu iz penal. De asemenea, alți primari au fost contactați de deputatul Buican, care le-a făcut astfel de propuneri… penale.

ASCULTAȚI ȘI VĂ CRUCIȚI!

Accesați de-aici înregistrarea audio: https://www.facebook.com/tiberiu.pirnau/videos/1241782029200758/

Stenogramă:

...............................................................................................................

Reporter: Dar cum, a avut Buican, care este ditamai șeful de partid, a avut tupeul să vină la dumneavostră să vă spună să-i concesionați izlazul?

Primar: Da.

Păi pentru ce?

Are 400-500 de oi.

Nu știam că are Buican oi! Și mai primiți și amenințări!

Eu i-am spus că nu pot. Mi-a zis în față să-i dau teren. A venit cu un tupeu fantastic. Era foarte nervos. Cred că a fumat 10 țigări. Nu le mai stingea. A venit și a zis că nu mă costă nimic. I-am spus că eu sunt primar aici datorită unui om și nu pot trece peste cuvântul lui. Dacă el imi spune să trec la Partidul Verzilor trec la Partidul Verzilor.

Dar ce teren vroia?

Vroia să concesioneze diferite terenuri. I-am spus că mă amenință degeaba.

Cu ce vă amenința?

Că nu voi mai vedea nici un proiect. Și, uite că am luat și patru proiecte.

.........................................................................................................

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe