Șpârle și șopârle, 05.12.2016

duminică, 4 decembrie 2016
  • Poate puţini vâlceni au sesizat, dar tot scandalul din jurul Spitalului Malaxa din Bucureşti este legat de numele lui Adrian Secureanu, „masonul” care a preluat în administrare în mod dubios Căminul de bătrâni din Ostroveni şi care zilele trecute a primit un şut în fund de la primarul Mircia Gutău. În primăvara acestui an, Secureanu a fost „gazda” la Căminul de bătrâni a unei delegaţii impresionante de liberali, din care făceau parte Alina Ghorghiu, Vasile Blaga şi... nelipsitul Cristian Buican. Mai spunem că Secureanu a fost demis de la spitalul din Bucureşti, după ce s-a descoperit că acesta scoate bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive emise către o firmă din Iaşi care este dizolvată din vara anului trecut, decontând inclusiv înmormântări ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie. Procurorii DNA au fost la Spitalul Malaxa pentru a ridica documente referitoare la contracte de achiziţii. Adi Secureanu i-a cumpărat iubitei sale, alintată „Vrabi”, bijuterii de 9.000 de euro achitate în baza unui contract... pentru curăţarea instrumentarului de la Secţia Ginecologie.

 

  • Prezent la Râmnicu Vâlcea, Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, a plâns cu lacrimi de crocodil de soarta patrimoniului hotelier sindical din Vâlcea, însă nu a anunţat răspicat că va aloca bani pentru refacerea şi modernizarea hotelurilor din Olăneşti şi Voineasa care le aparţin şi care stau... să se prăbuşească!!!

 

  • Atragem atenţia Poliţiei că oamenii lui Buican din Ocnele Mari se ţin de abuzuri! Prin plângerea înregistrată pe rolul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 40 Vâlcea sub nr. 12/30 noiembrie 2016, Gheorghe Hodorogea a sesizat BEJ cu privire la faptul că în sediul Şcolii Gimnaziale din oraşul Ocnele Mari s-a desfăşurat, la data de 26 noiembrie şi la data de 27 noiembrie 2016, orele 15.00, campanie electorală prin împărţirea de către membrii PNL a unor afişe, pliante electorale chiar în incinta cabinetului medical şcolar.

 

  • De câteva zile, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost „confiscat” de ţigani. Zeci de ţigani stau cu orele pe holuri şi în saloanele spitalului, fac gălăgie, agresează personalul medical şi terorizează bolnavii. Se impun măsuri urgente şi ferme din partea Poliţiei şi a Jandarmeriei!

 

  • Prin contestaţia despusă la Biroului Electoral de Circumscripție Vâlcea, primarul comunei Laloşu, Nicu Constantin, a formulat contestaţie împotriva procesului verbal din 26 noiembrie 2016 prin care au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare de pe raza localităţii, spunând că, la alegerile anterioare... a întâmpinat probleme în procesul de desfăşurare din partea unor persoane din rândul preşedinţilor şi locţiitorilor, motiv pentru care a propus o nouă componenţă. Numai că BEJ a respins contestaţia ca neîntemeiată, în condiţiile în care tragerea la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor s-a realizat în sistem informatizat iar, în cazul în care, vor apare probleme în procesul de desfăşurare din partea preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare de pe raza comunei Laloşu, pot fi sesizate organele competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe