Șpârle și șopârle, 28.11.2016

duminică, 27 noiembrie 2016
  • Poate prea puţin s-a pus accentul, dar trebuie să subliniem faptul că, încă de anul trecut, ziarul nostru a scris despre starea de incompatibilitate a fostului viceprimar Edi Vîrlan, descoperită abia acum, în noiembrie 2016, de Agenţia Naţională de Integritate. Dar, ştiţi cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată. Eduard Vîrlan, fost viceprimar și actual consilier local ALDE în Râmnicu Vâlcea, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 5 iunie 2013 - 29 ianuarie 2014 întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în consiliile de administrație ale Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea, Colegiului Economic, Liceului de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea și Clubului Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. 1, lit. d din Legea nr. 161/2003.

 

  • Din cauză că nu înghite lista de candidaţi ai PNL Vâlcea, în special duetul Cristian Buican-Victor Stănculescu, un director de instituţie liberal a găsit soluţia „de avarie”: va vota candidaţii PNL... din judeţul Olt, înscriindu-se pe listele suplimentare din secţiile de votare din judeţul respectiv.

 

  • Au trecut aproape cinci luni de la aprobarea în Consiliul Local a demolării ruinei fostei grădiniţe Donca Simo, însă iată că şi acum „clădirea” continuă să „râdă” oamenilor care trec prin apropiere. Ştim că procedurile legale sunt foarte stricte în domeniul exproprierilor pentru cauză de utilitate publică, dar primarul Mircia Gutău a anunţat că în maxim două luni de la decizia în Consiliul Local, imobilul în cauză... va fi ras de pe faţa pământului şi în acel loc se va construi o parcare.

 

  • Vin vremuri grele pentru „muntele de moralitate” Livia Stanciu, după ce fosta şefă a ICCJ a fost demascată de CEDO în cazul primarului Mircia Gutău. Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, analizează posibilitatea de a face un denunţ la Parchetul General pe cazul Mircia Gutău, afirmând că decizia de condamnare a primarului din Râmnicu Vâlcea, dispusă de Livia Stanciu şi judecătorul Vasile Alixandri, a fost una extrem de dubioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe