Primarul liberal din Orleşti susţine candidaţii ALDE. PNL Vâlcea, ,,ciuruit” şi din interior

duminică, 27 noiembrie 2016

Candidaţii ALDE Vâlcea au organizat un ,,raid” electoral în comuna Orleşti, la târgul săptămânal. Aceştia au fost însoţiţi de primarul PNL, Constantin Cârstina, care purta la gât, la fel ca toţi membri stafului ALDE, fularul albastru (culoarea electorală a partidului). Şocul este cu atât mai mare pentru liberali, cu cât Constantin Cârstina este unul dintre cei mai influenţi primari din zona Drăgăşaniului. În ediţia din 11 noiembrie a ziarului Arena Vâlceană, Cârstina făcea jurăminte de loialitate partidului condus de Cristian Buican.
„Cristi Buican, Romulus Bulacu, Victor Stănculescu, Victor Popescu, Ion Bîzîc, dar şi ceilalţi candidaţi PNL merg prin localităţi, stau de vorbă cu oamenii, şi nu de-acum, au făcut-o şi înainte. Referitor la întrebarea pe care mi-aţi adresat-o, vă răspund foarte sincer: este adevărat că implicarea primarilor nu va fi ca la locale, dar exclud varianta trădărilor, atât în zona aceasta, cât şi în celelalte. Este adevărat că, în zona Drăgăşani, nu va fi uşor. Pericolul este PSD-ul, pentru că are mulţi primari: municipiul Drăgăşani, Prundeni, Scundu, Suteşti, Creţeni, Amărăşti, Pesceana, Guşoeni, Mădulari etc.. Va fi o luptă grea şi cred că, deşi sunt mai puţini decât pesediştii, primarii liberalii îşi vor face datoria şi vor trage cu partidul” – a spus Cârstina pentru Arena Vâlceană.
Acţiunile sale din teren contrazic flagrant afirmaţiile din presă. Cel mai probabil, în situaţia primarului din Orleşti sunt mai mulţi primari liberali care susţin, prin acţiunile lor, PSD, ALDE sau chiar PMP. În acest context, pentru Buican şi ai săi va fi greu. Din ce în ce mai greu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe