Marți va avea loc prima ediție a Festivalului Concurs al Colindului Vâlcean

duminică, 27 noiembrie 2016

Consiliul Judeţean Vâlcea, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, în parteneriat cu primării şi instituţii de cultură din judeţ, organizează marţi, 29 noiembrie 2016, prima ediţie a Festivalului Concurs al Colindului Vâlcean, manifestare se va desfăşura, începând cu orele 16.00, în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea.

„Vreau să le mulțumesc Consilierilor Județeni pentru faptul că la ultima ședință am aprobat finanțarea primei ediții a Festivalului Concurs al Colindului Vâlcean.
În organizarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea ne propunem ca începând din acest an să le arătăm vâlcenilor și această parte frumoasă de suflet românesc, reprezentată de obiceiurile și colindele de pe plaiurile vâlcene.
Am inițiat acest festival având credința și dorința de a demonstra că și datorită obiceiurilor sale de colind, județul nostru este cel mai frumos județ din România.
Mă bucur că, în apropierea Sfintelor Sărbători prilejuite de Naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, putem oferi, atât interpreţilor de colinde, cât și iubitorilor acestor obiceiuri, un Festival Concurs al Colindului Vâlcean, care să aducă pace şi căldură în sufletele auditoriului.
Le mulțumesc tuturor instituțiilor partenere și tuturor celor care vor participa la acest festival și îi aşteptăm, cu drag, pe vâlceni, să ne bucurăm împreună de frumuseţea colindelor tradiţionale.”– Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe