Constantin Mazilu, candidat PMP la Camera Deputaților: Dragi prieteni vâlceni, singurul nostru scop este să vă reprezentăm interesele cu demnitate și implicare!

joi, 24 noiembrie 2016

PMP Vâlcea și candidații noștri pentru alegerile parlamentare formează o echipă de oameni motivați să muncească dedicat pentru dumneavoastră! Ne prezentăm în mod deschis, cu proiecte simple, dar sustenabile, cu care ne dorim să facem din județul Vâlcea un loc în care să trăim cu drag! Corectitudinea, activitatea susținută și respectul față de vâlceni ne-au recomandat mereu și continuă să ne definească!
Guvernarea civică și participarea activă a dumneavoastră, a tuturor cetățenilor din județul Vâlcea, la luarea deciziilor sunt punctele principale ale programului candidaților PMP pentru Parlament. Noi cei de la PMP o să ținem, în continuare, larg deschise ușile birourilor noastre atunci când nu ne aflăm printre dumneavoastră, pe teren.
Singurul nostru scop este să vă reprezentăm interesele cu demnitate și implicare! Vom pune mai presus de orice nevoile comunității vâlcene pentru a readuce normalitatea și dezvoltarea armonioasă a județului.
Ne angajăm să ne ținem departe de orice combinații politice neproductive, de orice compromisuri care să aducă atingere interesului general, dar și demnității noastre!
Nu cerem nimic în schimb decât să fim tratați cu aceeași disponibilitate atunci când ne întâlnim cu dumneavoastră. Dorim să aflăm de la toți vâlcenii ce doleanțe au!
Cetățenii sunt și au fost mereu mai importanți decât instituțiile. Vâlcea este a tuturor, la fel ca și România și trebuie să reflecte preferințele fiecăruia dintre noi!
Promovăm și susținem dialogul și consultarea și cu ceilalți senatori și deputați de Vâlcea pentru repornirea economiei și dezvoltarea unitară a județului. Toți candidații PMP de la Vâlcea, parlamentarii de mâine, vor pune umărul la transformarea în bine a județului pentru ca, în sfârșit, românii de aici să fie mândri! PMP luptă pentru un viitor mai bun și la Vâlcea!
Pentru a putea face din Vâlcea un județ așa cum toți ne dorim, PMP vă îndeamnă să luptăm împreună pentru drepturile noastre, dar și cele ale tuturor românilor, pentru a mișca România spre bine!
Echipa de candidați a PMP pentru alegerile parlamentare este și va rămâne singura alternativă pentru voi toți cei care credeți în viitorul României! Vă așteptăm pe 11 decembrie, în ziua votului, să demonstrăm împreună că județul Vâlcea are cu adevărat cea mai bună alternativă - PMP!
VOTAȚI CANIDAȚII PMP PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cu considerație,
Liderul PMP Vâlcea, Constantin Mazilu, și echipa de candidați a Mișcării Populare

(Material comandat de PMP Vâlcea, realizat de SC Vila Press SRL)

pmp-mazilu-foto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe