Femeile din Vâlcea vor vota cu PSD!

duminică, 20 noiembrie 2016

 

Legislaţia impune partidelor să propună pe listele de candidaţi, la alegeri, femei. La PSD Vâlcea însă femeile nu au fost puse pe liste niciodată pentru că aşa impune legea.

Organizaţia a avut mereu femei bine pregătite din toate domeniile (afaceri, administraţie, cultură, sport, învăţământ, turism, economie) care s-au implicat atent şi permanent în viaţa judeţului. Organizaţiile de femei au propus şi promovat adevărate doamne social democrate, femei de carieră, dar şi de familie. Femei de succes! PSD Vâlcea a promovat şi suţinut permanent acţiunile întreprinse de organizaţiile de femei!

Electoratul feminin din judeţul nostru va alege preponderent lista de candidaţi la Senat şi Camera Deputaţilor a PSD Vâlcea şi pentru că pe aceste liste se află femei care au făcut cât de mult bine au putut şi care merită votul vâlcenilor !

Daniela Oteşanu  - un deputat care poate schimba Vâlcea în bine

Daniela Oteșanu, preşedinta OFSD Vâlcea, este implicată de mulţi ani în viaţa multor comunităţi locale din Vâlcea şi iniţiatoarea unor proiecte sociale de anvergură. Este  un bun manager  și un om politic care știe să dăruiască celor din jurul său timpul și cunoștințele sale.

Face politica binelui  din anul 2004, alegând PSD, deoarece consideră că se regăseşte în doctrina social-democrată. În vară vâlcenii au ales-o să îi reprezinte în Consiliul Judeţean – Parlamentul Judeţului iar în 11 decembrie o vor trimite în Parlamentul României pentru a îi reprezenta cu cinste şi acolo.

Este absolventă ASE, Facultatea de Finanţe-Contabilitate

Are un master în Bussines Management, un curs postuniversitar la Institutul Bancar Român şi un curs la Ministerul Turismului, în urma căruia a obţinut Brevetul în Turism.

A lucrat la Uniunea Judeţeană de comerţ, producţie, achiziţii şi desfacerea mărfurilor (economist), a fost ofiter de credite şi director economic la Credit Bank, a condus Serviciul Trezorerie şi Buget la BRD.

În prezent este Responsabil Management Integrat la BN SIND Balneo-Turism. Este o persoană care socializează foarte uşor şi gata oricând să-i ajute pe cei care  solicită sprijin.

daniela-otesanu-psd

Speră ca vâlceni, alături de toţi românii, să voteze pentru un Guvern PSD:

,,Un guvern PSD va avea, întotdeauna, în centrul preocupărilor, oamenii şi problemele lor, nu procente absurde şi austeritate. Recomand tuturor vâlcenilor să citească Programul de guvernare al PSD şi se vor convinge că punctul meu de vedere este unul corect.,,

Femeile din Vâlcea o vor vota pe Daniela Oteşanu pentru că au încredere în ea, în capacitatea  de a discerne ce este mai bine pentru ele şi copiii. Daniela Oteşanu înainte de a fi politician este  fiică,  soţie,  mamă. Este o doamnă care luptă pentru drepturile tuturor femeilor şi respectate şi pentru a avea o viaţă mai bună şi mai uşoară

Adina Dobrete – o senatoare a învăţământului vâlcean

Consilier municipal cu mai multe mandate succesive, profesoară cu reale contribuţii în dezvoltarea Inspectoratului Şcolar, lideră a Organizaţiei de femei PSD Râmnicu Vâlcea doamna Adina Dobrete a ajuns la maturitatea politică de a candida la Senatul României şi a fost desemnată de colegii ei pe această listă.

Este profesor de 22 de ani şi doreşte să îi reprezinte pe cei care cred că educaţia este a noastră, a tuturor, este a românilor care trebuie să creadă în valorile din România formate de sistemul de educaţie românesc.

adina-dobrete-psd

Se identifică şi respectă principiile social democrate şi nimeni nu poate să-i spună că nu şi-a făcut  datoria.
Este cu mintea și cu inima pentru acest partid. Din copilărie a fost învățată să  respecte aproapele, colegii și chiar adversarii de idei. Este conştientă că, în calitate de femeie candidat, pentru a avea succes și a câștiga electoratul: ,, Este nevoie să te implici, să spui adevărul chiar dacă acesta doare. Mă susţine familia mea şi îmi doresc să am sprijinul „familiei” şcolii, care mă recomandă profesional, dându-mi valoare!
PSD propune un program de conștientizare și implicare directă a femeilor în politica, a tinerilor, acelor care cred ca încrederea românilor trebuie să ne conducă pe noi la a fi cât mai responsabili şi la a acţiona în favoarea noastră, rolul nostru este de a nu dezamăgi şi de a încerca să aplicăm toate acele politici care să fie în beneficiul cetăţenilor, în favoarea copiilor, a vârstnicilor și a tuturor acelora care au nevoie de un sprijin.,,
Este mamă a doi băieţi şi știe cât de greu poate să-i fie unei femei într-o societate masculinizată excesiv. Dar știe și ce lucruri frumoase poate realiza o femeie care se implică în slujba comunităţii.

,,Guvernarea PSD poate da o alta perspectiva politicii cu diplomaţie, cu argumente solide, iar,in final, poate da soluţiile viabile de care omul simplu are atâta nevoie. PSD Vâlcea a demonstrat ca este o forţă şi ca mult mai uşor este să laşi faptele să vorbeasca.
Cred într-o politica a concretului, fiind adepta mesajului pozitiv în politică și nu a dinamitării unei idei sau a unui proiect fără a oferi o alternativă. Cu mintea și inima, va voi fi întotdeauna dedicată!,, - afirmă Adina Dobrete.

(Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Vâlcea – competitor politic / Cod unic de identificare: 11160007 / Realizat de: Vila Press SRL)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe