Scribălăii buicăniști au ieșit la atac! Rădulescu și Neață bagă spaima-n liberali!

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Scribălăii buicăniști au ieșit la atac! Precum șerpii la drumul mare! Și îi atacă în haită pe cei mai carismatici pesediști: președintele Constantin Rădulescu și candidatul la Camera Deputaților, Eugen Neață! Li se reproșează câte-n lună și-n stele, ei sunt de vină pentru toate nenorocirile din Vâlcea.

Mai nou, cozile de topor de la o fițuică condusă de o fătucă care n-are nici o tangență cu jurnalismul îl acuză pe șeful PSD Vâlcea de abuz în funcție și inventează nemulțumiri ale membrilor acestui partid. O minciună mare cât casa! Deciziile privitoare la desemnarea candidaților au fost luate în mod transparent, cu acordul structurilor de conducere locale și naționale. Conform prevederilor statutare! Un jurnalist adevărat ar fi cercetat toate aceste aspecte, nu să se grăbească precum fata mare (?!) la măritat!

Finanțatorii fițuicii, un fost primar din nordul județului și un deputat traseist lipsit de onoare și caracter, au un dinte împotriva fostului polițist Eugen Neață, prietenul primarului Mircia Gutău, care candidează la Camera Deputaților din partea PSD. Calculul politic al filialei vâlcene a PSD este unul pragmatic și se va dovedi câștigător în ceea ce privește numărul de voturi din 11 decembrie. Alianța cu Mircia Gutău este o mișcare foarte bună pentru Constantin Rădulescu! Eugen Neață se dovedește a fi un excelent candidat, un om cu o carismă deosebită, un discurs bun, un caracter ireproșabil, iar vâlcenii l-au primit cu brațele deschise. Îl simt ca pe unul de-al lor! Un om simplu care a pornit de jos, din Stoilești, a învățat o viață întreagă și a construit o carieră în Poliția Română! Fost inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea! PSD are toate șansele să obțină patru mandate de deputați la Vâlcea, iar pe năimiții buicăniști i-a apucat disperarea și aruncă cu noroi!

 

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe