Tânăr de 25 de ani, arestat preventiv după ce a violat o femeie de 53 de ani

vineri, 18 noiembrie 2016

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, fiind suspect într-un caz de viol. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în data de 16 noiembrie, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la comiterea unei agresiuni asupra unei femei de 53 de ani. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit din primele verificări, faptul că persoana bănuită de comiterea infracţiunii ar fi pătruns fără drept în locuinţa victimei. În urma unor discuţii contradictorii, acesta a exercitat acte de violenţă fizica asupra femeii şi ulterior ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 25 de ani, a fost prezentat ieri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au admis propunerea procurorului de caz şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului bănuit de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, viol şi violare de domiciliu.

În prezent acesta este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe