Șpârle și șopârle, 17.11.2016

joi, 17 noiembrie 2016
  • În momentul în care consilierii judeţeni liberali au părăsit sala de şedinţe, atunci când s-a votat propunerea de revocare a administratorului special al CET Govora, Mihai Mihalache, consilierul PNL Gheorghe Folea (doctor de meserie) a anunţat zâmbind că se duce să le facă... o injecţie celor care au plecat! Probabil că era vorba de o injecţie contra turbării, contactată de unii liberali de la „maidanezul” Buiky....

 

  • Pentru că este de actualitate subiectul Ana Maria Pătru, fost preşedinte al AEP, trebuie să ne aducem aminte cum a plecat din Vâlcea prin 2008 sau 2009 pentru a fi „unsă” în fruntea instituţiei respective. Fără nici o pregătire în domeniu sau experienţă în administraţie, doamna în cauză a ajuns la vârful AEP doar datorită prieteniei (uneori intimă) pe care a avut-o cu mai mulţi lideri ai fostului PDL. Venită pe „filiera” Dorel Jurcan, ex-preşedinte al PDL Vâlcea, Ana Maria Pătru a ajuns până... la Traian Băsescu, care în urmă cu 6-7 ani a semnat „în orb” decretul de numire în fruntea AEP, instituţie nou creată la acea vreme. Despre „măgăriile” descoperite acum de DNA a scris mai demult presa locală şi centrală zeci de anchete, dar şi aşa putem spune răspicat că cercetarea DNA vizează numai „vârful aisbergului”.

 

  • Zilele trecute, Primăria Râmnicului a scos la licitaţie organizarea spectacolului, cateringul şi decorarea pentru evenimentul „Balul Primăriei”, ce va fi organizat în luna decembrie. Valoarea totală estimată este de circa 6 miliarde de lei vechi.

 

  • De departe, graficienii şi designerii din oraş au fost unanim de acord că cele mai urâte şi prost făcute afişe electorale aparţin PNL Vâlcea. Asta şi pentru că preşedintele Buican s-a ocupat îndeaproape de conceperea lor, dar şi... de lipirea lor pe panourile electorale.

 

  • Aproape toţi membrii directoratului CET Govora tratează cu aroganţă Consiliul Judeţean (unicul acţionar al societăţii), chiar şi arunci când se discută problemele ce ţin de activitatea curentă a întreprinderii. Situaţia persistă de mai multe luni, semn că Ludovic Zelici, Constantin Lăpădat şi Milorad Cumpănăşoiu nu dau doi bani pe discuţiile din cadrul şedinţelor CJ Vâlcea. Singurii care se mai interesează de subiectele de la Consiliul Judeţean care ţin de soarta CET Govora sunt doar liderii de sindicat din societate. Poate ar fi bine ca administratorul judiciar Remus Borza şi noul administrator special Ştefan Prală să „taie în carne vie” şi să-i trimită definitiv acasă pe cei trei ipochimeni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe